PIKOLOVKA

Misica Lana (21): Imam en velik minus

Objavljeno 28. junij 2011 16.32 | Posodobljeno 28. junij 2011 18.00 | Piše: P. P.

Njen oče je diplomat Borut Mahnič, lani predčasno odpoklican iz Kaira

Lana je zelo natančna in pripravljena na finale v Londonu
Kot smo ugotovili, je nova miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš (21) hči veleposlanika Boruta Mahniča, tistega, ki se je moral lani iz Kaira predčasno vrniti v domovino zaradi slabega dela in neustreznega vodenja veleposlaništva. Mahnič je bil pred tem veleposlanik v Grčiji, od koder se je vrnil leta 2002, vmes pa ga je takratni predsednik Milan Kučan oklical tudi za izrednega in pooblaščenega veleposlanika v Armeniji. Predčasni odpoklici, kot se je Mahniču zgodil spomladi 2010, so v veleposlaništvu sicer precej redki.

Lanin veliki minus

Lana pevskih ambicij nima, na tekmovanju pa se je predstavila s trebušnim plesom, ki se ga je naučila v Egiptu. Njeni hobiji so rolanje, tenis, tek, jahanje, odbojka in ples. Občuduje Oprah kot osebnost in njene dosežke. Voditeljskih ambicij še nima, morda pa nekoč poskusi tudi to.

Lana nam je priznala, da ima poleg vseh pozitivnih lastnosti, ki so jih o njej razkrili na prireditvi, tudi en velik minus. Vsaj tako pravi ona. Je namreč zelo natančna, kar ji velikokrat dela težave, saj se včasih nikakor ne more sprostiti. Kakšna nova slaba lastnost pa se bo, pričakuje miss Slovenije, prav gotovo pokazala tudi v prihodnosti.

Lana pravi, da si približno predstavlja, kaj jo čaka v Londonu. Nekaj so z dekleti okusile že zdaj, pričakuje pa, da bo na Otoku še precej napornejše, vseeno pa meni, da s tem ne bi smela imeti težav.

Deli s prijatelji