JOKALI SO

Mirelina čustvena izpoved: Z njim je umrl del mene

Objavljeno 05. april 2017 21.49 | Posodobljeno 05. april 2017 21.51 | Piše: P. Pa.
Ključne besede: Mirela Lapanović

Mirela je povedala, da jo je prvi fant čakal, ona pa ni prišla. Ko se je vračal, je umrl.

V resničnostnem šovu Pari je Mirela Lapanović razkrila zgodbo, ki je pretresla tekmovalce. Povedala je, da ji je težko govoriti o tem in da te zgodbe ne poznamo niti v Sloveniji. Tekmovalka si še danes, ko je minilo že več kot 20 let, ni oprostila in si očita, da je prav ona kriva za smrt svojega prvega fanta.

»Prvega fanta sem močno ljubila. To je bila moja prva ljubezen. To je bil moški, ki me je zaprosil, prepričana sem bila, da se bova poročila. Stara sem bila 15 let, ko sva se zaročila, on od mene je bil starejši šest let. Mojo babico in dedka je prosil za mojo roko. Takrat se je začela vojna, in ko se je končala, je prišel po mene. Poklical me je in mi povedal, da me bo odpeljal na Švedsko k svojim staršem. Morala bi priti do meje, a so se pojavile neke komplikacije, zato nisem mogla iti. Mislila sem si, da bo še več drugih priložnosti, a ko se je vračal, je umrl. To mi je povsem spremenilo življenje,« je razkrila Mirela in zajokala. Povedala je še, da je umrl, ko je bila stara 18 let.

V nadaljevanju je dejala, da sicer ni prenehala verjeti v ljubezen, a vseeno nikoli več ni mogla gledati na nikogar na tak način, kot je nanj. Povedala je, da je še do nedavno imela njegovo fotografijo, obiskuje tudi njegov grob. »Ko je umrl, je z njim odšel del mene,« je dejala in povsem šokirala sotekmovalce, ki so komaj zadrževali solze.

Mirela je še povedala, da je kasneje vse moške primerjala z njim. Pogosto si je tudi predstavljala svoje življenje z njim, kako bi bilo, če ne bi umrl in bi se res poročila. Dejala je še, da si je vedno želela le veliko in srečno življenjo. Želela si je dva fantka in dve deklice.

Deli s prijatelji