USPEŠNO LETO

Miha Dragoš: med oddajo bo postal očka

Objavljeno 19. marec 2017 17.22 | Posodobljeno 19. marec 2017 17.24 | Piše: A. K.

Njegovi učenci so bili navdušeni, prav tako zaročenka, ki je njegova največja podpornica.

V zadnjih letih se je dokazal v modnem, glasbenem in športnem svetu, zdaj pa navdušuje kot plesalec. Foto: Mediaspeed

Le dan po prvi oddaji težko pričakovanega plesnega šova Zvezde plešejo smo se pogovarjali z Miho Dragošom, nekdanjim mistrom Slovenije, drugim najlepšim zemljanom, glasbenikom in športnim pedagogom, ki je skupaj s soplesalko Valeriyo Musina z igrivo in mladostno koreografijo navdušil sodnike, občinstvo in gledalce. Vsestranski lepotec je ob našem klicu ravno odhajal z Osnovne šole Kašelj, na kateri poučuje športno vzgojo. »Bilo je noro. Otroci so bili veseli kot radio. Težava je bila le v tem, da je oddaja trajala do poznih ur, zato so jim morali starši že naslednje jutro oddajo zavrteti za nazaj,« pove v smehu. Njegova največja oboževalka je njegova srčna izbranka in zaročenka Tina Debevec, glasbenica, ki se posveča različnim glasbenih zvrstem in je članica Hišnega ansambla Avsenik. »Ko so me poklicali na avdicijo, nisem bil najbolj navdušen, nato pa mi je Tina rekla, naj grem. Pa sem šel. Ne bi se za to odločil, če me ne bi tako zelo podpirala,« pohvali svojo izvoljenko.

Sladka skrivnost

Po Mihovem prvem plesnem nastopu je bila neskončno ponosna. »Tudi jokala je, tako vesela je bila,« nam je zaupal Miha, ki bo 20. aprila, sredi plesnega šova, ki traja predvidoma do začetka junija, prvič postal oče. S Tino ne vesta, ali bosta dobila deklico ali dečka. »To je skrivnost. Povsem vseeno mi je, le da bo otrok zdrav,« pravi Miha in nam še zaupa, da sta s Tino nosečnost načrtovala. »Tina je diplomirala iz solo petja, jaz sem opravil strokovni izpit za športnega pedagoga, nato pa sva šla v akcijo.« O poroki trenutno ne razmišljata, saj prenavljata stanovanje in se pripravljata na prihod prvorojenčka. Bodoči očka, ki je še vedno aktiven v glasbenih vodah, in sicer v poletnih mesecih na porokah razteguje meh harmonike, je lepotna tekmovanja in svet mode pustil za seboj. »Če sem iskren, se mi je vse skupaj malce zamerilo,« nam še pove Miha, ki bo imel v prihodnjih mesecih polne roke dela s soplesalko, svojimi učenci in tudi z menjavanjem pleničk. 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 
Deli s prijatelji