RITEM MLADOSTI

Meglič lani na odru, letos pod njim

Objavljeno 13. december 2017 21.57 | Posodobljeno 13. december 2017 21.57 | Piše: P. L.

Slovensko-srbsko-nemški Ritem mladosti. Presrečni Uroš Bitenc.

Dan D. Foto: meediasped.net

Letos je potekal že 11. Ritem mladosti. Prireditev se je po devetih letih preselila z ustaljene lokacije, to je BTC City, in je že drugo leto zapored potekala v Areni Stožice. Po lanskem uspešnem in posebnem dvojnem koncertu slovenskih rock velikanov, Siddharte in Big Foot Mame, ki so pritegnili 12.000 obiskovalcev, sta se zdaj podobno združili skupini Dan D x MI2, ob katerih so nastopili srbski S.A.R.S., sploh prvič je bil v Sloveniji berlinski Alle Farben, nastopili pa so tudi Nipke & Trkaj in Challe Salle.

Vedno nasmejana polovička uspešnega F&B Aerobics Filip Kržišnik je v tem večeru užival v ritmu mladosti. Skoraj neverjetna akrobata, Blaž Slanič in Filip Kržišnik, podirata rekorde z izvirnimi točkami, v katerih kljubujeta gravitaciji in drugim fizikalnim zakonom, s čimer gledalcem jemljeta dih. Svoj talent in trdo delo sta šla pokazat tudi k našim južnim sosedom, Hrvatom, kjer sta se udeležila njihovega šova talentov, v katerem sta uspešna, seveda.

Berlinski Alle Farben je nastopil sploh prvič v Sloveniji.

S svojim videzom, v črnini, se je koncerta udeležil Jan Macarol, odgovorni urednik tiskane in spletne edicije City Magazine Slovenija. Lani je bil Tomi Meglič na odru, kjer je skrbel, da so obiskovalci začutili mladost v sebi, ne glede na leta, letos pa se je koncerta udeležil v objemu svoje partnerice Tare Zupančič.

Uroš Bitenc, ki na Radiu Antena skrbi za večerno dogajanje, je v tem letu dosegel kar najvišje stopničke v zasebnem življenju, saj se je poročil in dobil hčerkico. Iz njegovih objav na facebooku lahko sklepamo, da je zadel žebljico na glavico. 

Deli s prijatelji