NOSEČA

Maša verjame v čudeže: julija bo zibala

Objavljeno 19. februar 2013 18.06 | Posodobljeno 19. februar 2013 18.06 | Piše: T. L.

Pevka Maša Medik je zanosila, julija pa bo rodila deklico.

Zapeljiva Maša Medik

Pevka Maša Medik, morda se je spomnite kot nekdanje članice skupine Turbo Angels, bo namesto mikrofona v naročju kmalu držala naraščaj. Na facebooku je namreč včeraj objavila, da je noseča, julija pa bo postala mamica. Menda pričakuje deklico. Nosečnost je doslej skrivala, glede na bližajoči se rok poroda pa bi v prihodnjih mesecih trebušček najverjetneje kar težko prikrila. Ker je imela očitno Maša težave zanositi, svojo nosečnost opisuje tudi kot čudežno.

Na facebooku je zapisala: »Dragi prijatelji! Ker ste vi tisti, s katerimi delim dnevne korake, takšne in drugačne bedarije in osebne misli, ker ste vi tisti, ki me spremljate iz dneva v dan, eni že več let, je prav, da med prvimi in iz prve roke izveste meni najlepšo novico na svetu. V lanskem decembru so me v enem izmed intervjujev vprašali, po čem si bom zapomnila leto 2012. Med drugim sem odgovorila, da po novici, ki me je zelo razveselila in osrečila. Že kar nekaj časa govorim tudi, da verjamem v čudeže. Razlog je čudež, ki diha in se razvija pod mojim srcem. Sem najbolj srečna na svetu, ker bom julija postala mamica, baje da deklici. Nikoli ne nehajte verjeti v tisto, kar si želite, tudi če vam strokovnjaki rečejo, da ni možno ... Izjeme vedno obstajajo, tokrat sem bila jaz, naslednjič si lahko ti. Pa zahvala tistim, ki ste vedeli in na mojo željo več mesecev držali novico zase. Rada vas imam! ♥«

Maša je v medijskem svetu postala najbolj znana zaradi poroke z zloglasnim zločincem Kristijanom Kamenikom. Z njim se je Maša poročila med njegovim bivanjem v priporu v Sremski Mitrovici leta 2005, januarja 2006 pa je v Beogradu vložila predlog za sporazumno razvezo.

Deli s prijatelji