KMETIJA: NOV ZAČETEK

To Maruša sporoča Fakijevim oboževalkam

Objavljeno 09. december 2015 13.54 | Posodobljeno 09. december 2015 13.57 | Piše: A. K.

Z opolzkimi fotografijami je seznanjena. Da Fakija oboževalke ustavljajo na vsakem koraku, pa se ji ne zdi nič takšnega.

Da so štirje finalisti resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek priljubljeni bolj, kot so si mogli predstavljati, ni skrivnost. Miho, Franca, Bruna in Fakija dekleta oblegajo na vsakem koraku, se z njimi fotografirajo, jih prosijo za avtograme in jim celo pošiljajo fotografije, na katerih so razgaljene. Faki nam je povedal, da nespodobna povabila prejema kar prek facebooka,image kar menda Maruše ne moti, saj ve, da so to le oboževalke.

Kako se ob vsem tem direndaju počuti, smo povprašali Marušo, ta pa nam je v smehu povedala: »Zdaj je tako. Trajalo bo še kakšnih 14 dni, potem pa nič več.« Občudovalci ju večinoma ustavljajo skupaj, Maruša pa ob tem dodaja, da se ji to ne zdi nič groznega. Povprašali smo jo tudi o žgečkljivih fotografijah, ki jih je Faki prejel, in Maruša nam je dejala: »Nekajkrat je prejel opolzke fotografije, ki mi jih je pokazal. Kaj naj naredim? Saj ni on kriv.«

Fakijeva srčna izbranka nam je še povedala, da ima tudi ona privržence, večinoma takšne, ki navijajo tudi za Fakija. Pred petkovim finalom nima treme, saj pravi, da si vsakdo, ki je prišel v ta šov, želi zmagati. »Tudi Faki. Upam, da nama bo uspelo.« O porotnikih je povedala, da je začutila, kdo kaj naklepa, vendar misli, da jim ne bo uspelo izločiti Fakija. 

Deli s prijatelji