UREDNIK

Mario Galunič o pra*cih na nacionalki

Objavljeno 09. november 2015 09.33 | Posodobljeno 09. november 2015 09.33 | Piše: Mo. S.

Ko je imel svojo oddajo, je menil, da je ta najpomembnejša, vodili so ga »sebični« interesi, finančne težave pa ga niso zanimale.

Mario Galunič.

Urednik razvedrilnega programa na TV Slovenija Mario Galunič priznava, da je to delo postalo njegov življenjski slog in da je kar naprej zaskrbljen ter slabovoljen, čeprav po naravi ni tak. Sprva ni dobro vedel, v kaj se podaja, saj če bi se to vedelo vnaprej, najbrž nihče ne bi kandidiral, je Galunič povedal za Avenijo

Gre namreč za službo, ki jo neseš tudi domov, in v njej je med drugim spoznal tudi, kje so meje njegove potrpežljivosti. Čeprav šefi po navadi niso za to, da bi jih imeli radi, Mario pravi, da moraš iz teh pasti najti pot in da to ne pomeni, da ti je zato, ker si šef, dovoljeno biti pra*ec. Svoje sodelavce moraš imeti rad, meni, in jim privoščiti dobro.

Priznava pa tudi, da se je njegov odnos do oddaj zdaj spremenil. Ko je imel svojo oddajo, je menil, da je ta najpomembnejša, vodili so ga »sebični interesi«, finančne težave pa ga niso zanimale. Zdaj pa mora svojim urednikom dopovedovati, da to ni prav.

V zvezi z ukinjeno oddajo Ne se hecat' je povedal, da je bila ukinitev edina modra odločitev in da je bil vložek glede na izkupiček prevelik. Za uspeh oddaje so naredili vse, kar so lahko, vendar se pač ni izšlo. Veliko bolje pa je sprejeta oddaja Vse je mogoče, v kateri blesti Bojan Emeršič.

Deli s prijatelji