BREZ CENZURE

Maja: novi videz in novi fant?

Objavljeno 22. november 2015 08.25 | Posodobljeno 22. november 2015 08.25 | Piše: T. Pa.

Med sobotno oddajo so Maji komentatorji očitali njen odnos do Nika ter ji svetovali, naj poišče novega fanta.

Izpadla kmetica Maja Martinec, ki bi se že morala pojaviti v oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure, nazadnje tega ni mogla storiti, ker je kmalu po prihodu iz šova zbolela. Lanskoletni zmagovalec in komentator Denis Toplak, ki Maji ni preveč naklonjen, je bil zaradi tega še posebno razočaran, vendar je v tokratni oddaji vseeno prišel na svoj račun.

Tekmovalka, ki je po besedah komentatorke Jasne Kuljaj »razburjala strasti na posestvu« in sprožila poplavo komentarjev na spletnih omrežjih, je takoj po prihodu s kmetije zaradi izčrpanosti pristala v bolnišnici.

V oddaji pa se je prikazala v najboljši formi: z novo frizuro (znebila se je črnih las in postala privlačna rdečelaska) in precej boljše volje, kot smo je bili vajeni na kmetiji.

Pogovor s komentatorji se je vrtel večinoma okoli Majinega odnosa do Nika, ki ga je ostro obsodil predvsem Denis. Ta ji je rekel, da se je v oddaji prikazala kot katastrofalna punca in ji celo svetoval, naj si čim prej najde novega fanta. Po njegovem mnenju bo namreč Niko takoj, ko bo prišel ven, uvidel, kakšna je bila do njega.

»To, kar si delala Niku, ne delaj nikomur več,« ji je še zažugala Lara Goršek Kos.

Maja pa o njuni skupni prihodnosti pravi: »Zdaj je, kot je, ko pride ven, pa bomo videli.«

Deli s prijatelji