SPREMLJA JIH

Luigi: Če bi jaz imel vajenko, to ne bi bilo dobro

Objavljeno 20. november 2015 17.53 | Posodobljeno 20. november 2015 17.53 | Piše: A. K.

Nekdanji tekmovalec Gostilne meni, da so dekleta v šovu nepotrebna.

S prihodom vajenk v hišo tekmovalcev kuharskega šova Gostilna išče šefa je prišlo tudi novo obdobje, ki je za nekatere tekmovalce sproščujoče, drugim pa so vajenke v napoto, s tem pa so se začeli tudi prvi prepiri.

Z izpadlim tekmovalcem Luigijem Petrello, Italijanom, ki se je v kuharske vode podal pred 12 leti, smo se pogovarjali o dogajanju v šovu in povedal nam je, da se mu zdijo vajenke nepotrebne. »Ne vem, ali res pomagajo. Ko zdaj razmišljam o tem, če bi imel vajenko, mislim, da to ne bi bilo dobro. Gostilna je kuharski šov in tekmovalci so tam zaradi kuhinje. Ne potrebujejo vajenk. Mislim, da so sami dovolj sposobni,« pravi Luigi, ki je izredno ponosen na to, da letos med tekmovalci ni prihajalo do prepirov in obrekovanj, kar je bilo po njegovih besedah očitno povod, da so v hišo vselili ženske. »Verjetno so želeli malce 'popoprati' oddajo in jo tako narediti bolj zanimivo,« še pravi Luigi.

Ker ima veliko dela, Gostilne ne utegne gledati vsak dan, a kljub temu komaj čaka, da bo šova konec in bo lahko znova videl in objel svoje nekdanje sotekmovalce, s katerimi je stkal prijateljske vezi. Njegov favorit je Mišo, a tudi če bi zmagal Tomaš, ne bi bilo slabo, nam je še zaupal. 

Deli s prijatelji