RADOVEDNA SUZY

Lucija Ćirović: Želim si postati pogumna

Objavljeno 28. april 2017 12.33 | Posodobljeno 29. april 2017 12.33 | Piše: Tomaž Mihelič

Med redkimi domačimi stand up komičarkami se je znašla tudi ta mojstrica izvabljanja smeha in skakanja v raznolike značaje. S Fato je razbila predsodke o čistilkah, prek plišastega kakaduja se je zbližala z otroki, zdaj pa nam vzbuja apetit s kulinaričnimi dobrotami v Masterchefu.

Sodelovanje v MasterChefu je za Lucijo ena najdrznejših potez v življenju. Foto: Mediaspeed

Kako se začne vaše jutro?

Zelo pogosto najprej vstanem. Potem pa grem na malo potrebo. Vendar ne nujno v tem vrstnem redu... Bilo je tudi obdobje, ko sem najprej opravljala potrebo, šele potem sem vstala. Ali pa so me dvignili. Hvala bogu sem se te navade rešila nekje do drugega leta življenja.

Zadnje čase najpogosteje razmišljate o …?

Hrani. In tortah. In o telovadbi. S tem da prvo dvoje tudi prakticiram.

Kdaj ste nazadnje jokali in zakaj?

Pred nekaj dnevi. Ko sem lupila res močno čebulo.

Ste kdaj jokali zaradi nesrečne ljubezni?

Ne ravno jokala. Sem pa veliko vzdihovala in jamrala in bila nadvse naporna.

Kako dolgo je trajala vaša najkrajša zveza in zakaj?

Moja najkrajša zveza se je zgodila pred kratkim: v roko sem prijela telefon, odtipkala številko in tisti trenutek, ko se je na drugi strani nekdo javil, mi je zmanjkalo baterije.

Ste imeli kdaj strastnega oboževalca ali oboževalko, ki vam je povzročal(a) težave?

Tale zgodba je resnična: prav danes, pred kakšne pol ure, me je klical nekdo, ki je zahteval, da ga častim s pivom, ko bo petelin trikrat zapel. Težava pa je v tem, da živim v Ljubljani, kjer ni petelinov!

Kaj si že od nekdaj želite narediti, a si ne upate?

Že od nekdaj si želim postati pogumna, pa si ne upam.

Kaj je najdražja stvar, ki ste si jo zadnje čase privoščili?

Nakup hiše.

Če bi bili lahko en dan nevidni, kaj bi storili ali spremenili?

Ne verjamem, da bi lahko karkoli spremenila v enem dnevu. Zato bi ta nevidni dan izkoristila za šale. Morda bi celo malce strašila ljudi. Imam pa drugače v življenju veliko nevidnih prostih dni, po cele mesece jih ne vidim!

Česa ne znate ali pa se nikoli niste naučili, pa bi se radi?

Starejša ko sem, za več stvari opažam, da jih sploh ne znam ali pa ne znam dovolj. Zelo rada bi znala leteti. Pa me tega še nihče ni naučil.

Najdrznejša stvar, ki ste jo naredili v življenju?

Sodelovanje v tekmovanju MasterChef je nekaj najdrznejšega, v kar sem se spustila.

Kdaj ste se odselili od doma oziroma postali samostojni?

Prva delna selitev je bila, ko sem v srednji šoli med tednom živela v internatu. Potem pa sem živela marsikje. Samostojna sem že od nekdaj, je pa res, da se skoraj nikoli nisem zavestno preselila. Samo šla sem nekam in tam ostala, dokler nisem šla spet kam drugam. Stalni naslov pa imam že od nekdaj v Ribnici.

Ste na kaj alergični?

Na kretene.

Kako se zaključi vaš dan, kdaj se po navadi odpravite spat?

Vstajam okrog 7. ure in bi rekla, da je to zgodaj, čeprav je to relativen pojem, saj je ob sedmih za umetnike sredi noči, za mlade starše pa že skoraj sredi dneva. Zato hodim tudi malo bolj zgodaj spat, nekje okoli 23. Dan končam v obratnem vrstnem redu, kot ga začnem: najprej mala potreba, potem pa spat.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

 

Deli s prijatelji