NIČ VEČ SKUPAJ

Ljubezen počila: Nataša Barbara in Brane imata mlajše

Objavljeno 22. april 2014 13.20 | Posodobljeno 22. april 2014 13.13 | Piše: T. L.

Govorice o ločitvi med Natašo Barbaro Gračner in Branetom Šturbejem so se pojavile že pred dvema letoma, vendar sta se oba zavila v molk. Zdaj pa že imata oba nove ljubezni.

Je njune velike ljubezni res konec? Velika igralca Nataša Barbara Gračner in Brane Šturbej. Foto: Mediaspeed.net

Očitno jima ni uspelo rešiti zakona: po burnih preteklih dogodkih in govoricah, ki so se pojavile že pred dvema letoma o ločitvi med igralcema Natašo Barbaro Gračner in Branetom Šturbejem in o katerih nista hotela javno govoriti, se zdaj ve, da sta se razšla. Vendar očitno ne žalujeta preveč, saj sta si oba že našla precej mlajša nova partnerja.

Nataša Barbara (44) je po poročanju spletnega portala Požareport z 20 let mlajšim igralcem, kolegom iz MGL, Jernejem Gašperinom, 53-letni Branko Šturbej pa z baletnico Valentino Turcu, ki je od njega mlajša 13 let. 

Zveza med Natašo Barbaro Gračner in Branetom Šturbejem je bila nadvse vroča. In občasno tudi javna. Tako se je na portoroškem filmskem festivalu aprila 2001 zgodil incident, ko je režiser Vinci Vogue Anžlovar ob koncu zabave v preddverju portoroškega Avditorija Šturbeja udaril v obraz in mu zlomil čeljust. To je menda storil zato, ker naj bi bil Šturbej pred tem vpričo njega udaril Natašo Barbaro. 

Deli s prijatelji