POLOMIJA

Linine (8) najslabše počitnice

Objavljeno 10. avgust 2011 11.03 | Posodobljeno 10. avgust 2011 12.30 | Piše: N. M.

Odločili so se, da se bodo naslednje leto zopet odpravili na Hrvaško

Lina z mamico Sebino in očetom Denisom

Prvič je družina Kuduzović na Linino (8) željo odpotovala malo dlje od hrvaške in slovenskle obale. Izbrala si je državo Turčijo in hotel z največ tobogani, ker obožuje vodne radosti.

Prvič z letalom

Vesela je bila tudi dejstva, da se bo prvič peljala z letalom. A veselje je njo in njeno družino kmalu po prihodu v hotel minilo. Razočarani so bili nad namestitvijo v premajhni sobi, kjer so vsakič morali umakniti posteljico, da so lahko šli normalno mimo, je za revijo Lea potožila Linina mama Sebina.

K dodatni slabi volji pa je pripomoglo tudi nesramno osebje hotela s petimi zvezdicami in kartica, s katero enkrat niti niso mogli odpreti vrat. Žal prelepa okolica in tobogani niso mogli odtehtati vseh nevšečnosti, ki jih je družina doživela.

Podkupnina

Nad velikostjo sobe so se seveda pritožili, a so naleteli na gluha ušesa tako v hotelu kot v agenciji. Po besedah Sebine je osebje hotela najbrž hotelo podkupnino, da bi jim ustregli z večjo sobo. Vendar so za počitnice že tako odšteli nekaj več kot 2000 evrov, zato so za ta denar pričakovali veliko več.

V Portorož

Lina je po turški dogodivščini odpotovala še za nekaj dni v Portorož s teto in stricem, kjer bo, upajmo, preživela lepše trenutke. Morda bo k temu pripomogla tudi njena medijska prepoznavnost.

Deli s prijatelji