LJUBI, NE LJUBI

Leto 2017: slovenski parčki, ki so se zaljubili ali razšli

Objavljeno 30. december 2017 13.00 | Posodobljeno 30. december 2017 13.00 | Piše: P. Pa.

Na slovenski ljubezenski sceni je bilo pestro.

Nuša Lesar in Gregor Krušič sta zaljubljena.

Leto 2017 si bomo zapomnili tudi po nekaterih zvezdniških razhodih in novih ljubeznih.

Priljubljeno voditeljico informativnega programa na komercialni televiziji Nušo Lesar smo imeli letos priložnost spoznati v povsem novi vlogi. Ko je zaplesala na odru Zvezde plešejo, je dokazala, da ni tako »zategnjena«, kot so mnogi mislili. Po ločitvi od moža je v tem letu znova našla srečo v ljubezni. Njeno srce je ogrel poslovnež in direktor Teniške zveze Slovenija Gregor Krušič.

Eno najlepših ljubezenskih presenečenj tega leta pa sta gotovo Sebastian Cavazza in Ajda Smrekar. Igralca, ki naj bi svojo ljubezen kar nekaj časa skrivala za štirimi stenami, sta se proti koncu leta vendarle nekoliko sprostila in si začela svojo medsebojno naklonjenost izkazovati tudi javno.

Po razhodu od Lada Bizovičarja je ena najbolj priljubljenih slovenskih igralk Katarina Čas našla srečo v ljubezni s Tamirjem Gostišo. V Bizovičarjevem objemu pa je po Katarini pristala brhka lepotica in manekenka Anela Šabanagić.

V tem letu sta se noro zaljubila tudi stand up komik Tin Vodopivec in radijska moderatorka ter pevka Urška Majdič.

Skupno pot pa sta v tem letu zaključila slovenska oblikovalka Nina Šušnjara in plesalec zasedbe Maestro Anže Zalar. Ločila sta se tudi igralca Mojca Funkl in Gregor Gruden. Že v začetku leta pa je odjeknila vest, da je konec sreče v zakonu Reneja Mlekuža, ki se je ločil od Nike

Deli s prijatelji