POLFINALISTI

»Ko sva se spoznali, se nisva marali«

Objavljeno 22. november 2015 12.45 | Posodobljeno 22. november 2015 12.45 | Piše: A. K.

Mariši in Nastji je zlati gumb namenil Lado Bizovičar.

Jazzva.

Četrta polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent nam bo postregla s precej pisanimi nastopi. Žirant Lado Bizovičar zagotovo nestrpno pričakuje nastop Mariše in Nastje, ki jima je na avdiciji podelil zlati gumb.

Dobili sta prijateljico

»Lahko izdava, ko sva se spoznali, se nisva marali, kar se nama zdaj zdi smešno in nepredstavljivo. Skupnih projektov sva imeli že mnogo, a v šovu Slovenija ima talent sva se še bolj zbližali, saj morava delati skupaj skoraj vsak dan. Morava reči, četudi ne bo nič iz najinega nastopa v šovu, je vsaka od naju dobila super prijateljico,« sta dekleti v smehu povedali pred polfinalnim nastopom.

V oddaji bomo znova lahko videli 15-letnega Vincenta Cergolja, ki je žirante navdušil s točko, v kateri je spretno vihtel jojo. »Moja želja je, da bi lahko nadaljeval svoji hobi in se nekega dne udeležil svetovnega prvenstva. Sicer pa se za nastop veliko pripravljam, saj moram točko sinhronizirati z glasbo,« je povedal.

Simpatična Zala Smolnikar, ki prihaja iz glasbene družine, je razkrila, da se na polfinalni nastop pripravlja z največjim veseljem. »Ta zahteva presneto dosti vaj, sistematičnega dela in potrpežljivosti. Prava radost me prevzame, ko se zapodim med trgovske police in vidim kakšno čedno oblekico. Moj poklicni življenjski cilj je petje, živeti za glasbo in od nje. Privilegij je, če lahko v življenju opravljaš poklic, ki te osrečuje in izpolnjuje.«

Pripravljata presenečenje

Člani skupine Jazzva verjamejo v to, da talent ni samo nadarjenost, temveč tudi energija, ki jo v svoje delo nekdo vloži. »Za uspeh smo pripravljeni ogromno delati, se marsičemu odpovedati, naša povezanost in želja po ustvarjanju sta tako močni, da zmoremo skupaj premagati vsako oviro. Na odru neskončno uživamo in želimo, da vsi to začutite,« pravijo.

Mlada glasbenika Nejc in Miha za polfinale pripravljata presenečenje. »Zamenjala bova žanr,« sta razkrila, Nejc pa je ob tem povedal, da imata na glasbenem področju več možnosti za uspeh v tujini, sicer pa bi sam rad postal zobotehnik. Miha se strinja z Nejcem, kar pa se tiče izobrazbe, pa je izbral mehatroniko.
 

Deli s prijatelji