ZDRAHE NA POSESTVU

Kmetje trepetajo pred Dominiko, Franc pa: Naj crknem

Objavljeno 18. november 2015 19.24 | Posodobljeno 18. november 2015 19.24 | Piše: A. K., Mo. S.

Fante je strah, da jim bo prihodnji teden znova poveljevala Dominika, ki je zdaj odkrito nagovarjala tudi Franca.

Fantje ob Barbarini odločitvi, da bo za glavo družine postavila Dominiko,image niso bili najzadovoljnejši. Dominikino vodenje jim gre namreč zelo v nos, sedaj pa so se pojavile nove skrbi, in sicer, da bi Dominika tudi naslednji teden utegnila postati glava družine. Moški računajo, da bodo ta teden v dvoboj poslali Jacqueline, vendar pa se bojijo, da če jim uspe Jacqueline spraviti s posestva, utegne ta za glavo družine imenovati Dominiko.

Kljub temu fantje opažajo, da med Dominiko in Jacqueline ni vse v najlepšem redu in da njuno zavezništvo ni najtrdnejše. Upajo, da bo prav zaradi tega Jacqueline za glavo družine izbrala koga drugega. »Jacqueline ni zadovoljna z Dominiko,« je ugotovil Niko.

Nagovarjala je Franca

In kmalu je Dominika stopila v akcijo tudi pri moških, zlasti pri Francu. Tudi njega je namreč prosila, naj jo v primeru, če šov zapusti, postavi za glavo. Svoje dileme je Franc razkril Fakiju: »Zvečer je prišla k meni, pa me nagovarjala, naj jo dam za glavo družine. Evo, naj crknem tukaj, če ni res ... Zvečer, ko je bilo konec, je rekla, naj počakam, da mi ime nekaj povedati. Rekla je, da je favorit in da bo ostala do zadnjega in naj jo dam za glavo družine,« je Franc zaupal Fakiju, ki pa svojim ušesom kar ni mogel verjeti.

Končno se je zbral za nekaj besed: »Res moraš biti zelo zabit, da Franca prosiš, naj te da za glavo družine, če se ves čas z njim kregaš in ti je jasno, da te Franc ne mara. Ampak Dominika je sposobna iti tako nizko in se podrediti samo zato, da izpolni svoj cilj.« Franc je nato dejal, da mu je rekla, da je z Jacqueline dogovorjeno, a jo postavi za glavo, če posestvo zapusti, Dominika pa da je prepričana, da bo ven pometala vse moške. »Če je ona tak favorit, zakaj se potem tako bori, da postane glava in nas ne pomeče ven drugače,« pa je razmišljal Faki.

Franc ne verjame več nikomur

Dominikin načrt je Franc potem pojasnil tudi Jacqueline. Ta se je ob tem nasmihala, saj je podobno počela tudi z njo. »Ne vem, kako lahko spiš zraven nje, ker tako govori čez tebe in ti rine nož v hrbet,« je povedal Jacqueline, ta pa je njeno vedenje pričakovala in se temu tudi že prilagodila.

»Jaz ne verjamem nobenemu, niti Jacqueline ne,« pa se je ob koncu sam pri sebi smehljal Franc.

Deli s prijatelji