VELIKI OSVAJALEC

Kaj Tibor skriva pred Ano Mari

Objavljeno 12. maj 2015 10.55 | Posodobljeno 12. maj 2015 10.55 | Piše: T. L.

Tibor naj ne bi bil iskren glede števila deklet, ki jih je osvojil pred Ano Mari.

Romanca med Tiborjem in Ano Mari v šovu Big Brother je še hudo živa. Morda bi bilo prav reči 'zelo poskočna', če sodimo po tem, kako veselo se ponoči premika njuna odeja. Za Tiborja, ki ima v hiši velik vpliv tako na fante kot tudi dekleta (spomnite se, dobro se razume z vsemi, pred Ano Mari pa se je kresalo tudi med njim in Ano), se je že na prvi pogled dalo sklepati, da je med dekleti precej priljubljen. Najverjetneje sploh med komaj odraslimi najstnicami, ki jih je vodil po maturantskih izletih ...

Upe na morebitno večno ljubezen med Tiborjem in Ano Mari je sicer v zadnji oddaji razblinila Tiborjeva mama,image ki je zavrnila namigovanja, da gre med parčkom za ljubezen – vsaj s Tiborjeve strani ne. Umirjena in globoko verna Ana Mari naj bi bila tako po besedah Tiborjeve mame le začasna sinova uteha.

Začasnih uteh pa je Tibor v preteklosti očitno imel kar precej. Na lažnem detektorju laži je sicer priznal, da ne ve, koliko deklet je v preteklosti osvojil (bilo naj bi jih okrog 30). Morda pa ni bil povsem iskren ... Vir, ki je delal kot voznik na maturantskih izletih, je namreč za revijo Nova dejal, da je številka veliko višja, saj da se je Tibor vsak večer zabaval z drugo. Le kaj bo na to porekla Ana Mari?

Deli s prijatelji