ŽIVČNA

Jinny: Od strahu sem bila čisto prepotena

Objavljeno 29. januar 2013 22.00 | Posodobljeno 29. januar 2013 22.00 | Piše: Anita Krizmanić

V tretje ji je le uspelo.

Kokosova voda je zmagovalna.

Manekenka Jinny Ribič ima razlog za slavje. Temnolaska je namreč opravila vozniški izpit za avto. Priznala je sicer, da ga je delala več kot pol leta, saj ji za volanom ni šlo najbolje, k dodatnim uram pa so pripomogle tudi delovne obveznosti.

»Ur se je tako nabralo 60, izpit pa sem opravila v tretje,« nam je zaupala Jinny. Prvič izpita ni opravila zaradi prevelike treme. »Resnično me je bilo zelo strah in po končani vožnji sem bila čisto prepotena. Zaradi treme sem naredila kar nekaj napak,« je priznala.

Lastnega avtomobila nimam, a bi bila zelo vesela kakšne sponzorske ponudbe. Poleti bom najprej obiskala sorodnike na Tajskem, potem pa bom začela varčevati za avtomobil. 

Ne ve, kaj ji je bilo

V drugo ji je šlo precej bolje, a je na koncu izpitne ure spregledala vozilo med obračanjem. »Ne vem, kaj mi je bilo,« je priznala Jinny, ki je dodala, da je bila v tretje precej samozavestnejša. Pohvalila je tudi inštruktorja Matjaža Jagodica, ki je zaslužen za to, da se je Jinny naučila odlično voziti.

Motijo jo objestneži

»Mislim, da se na cesti dobro znajdem. Tudi moj inštruktor je zadovoljen,« je dejala. Pri slovenskih voznikih jo moti predvsem njihova objestnost. »Ne zavedajo se, da na cesti niso sami in da vozijo prehitro. Predvsem pa me moti to, da je za volanom še vedno veliko alkoholiziranih,« pravi Jinny. Zdaj ko ima še sama vozniški izpit, udeležencem na cesti v šali sporoča: »Če me vidite, se umaknite!« 

Deli s prijatelji