OPAŽENA V PORODNIŠNICI

Jeseni bo 
postala mamica

Objavljeno 14. april 2017 09.00 | Posodobljeno 14. april 2017 09.18 | Piše: A. K.

Pretekli teden so jo »zakamuflirano«, da je bila čim manj opazna in prepoznavna, videli v ljubljanski porodnišnici, kjer so ji ultrazvočno izmerili nuhalno svetlino.

Foto osebni arhiv, Sašo Radej, Mediaspeed

Konec lanskega leta je energična pevka Tanja Žagar praznovala pomemben jubilej, 20-letnico delovanja na slovenskem glasbenem prizorišču. Ob tem dogodku je v intervjuju za Suzy povedala marsikaj, nekoliko je potešila tudi radovednost svojih najzvestejših oboževalcev, ki se že leta sprašujejo, ali kdo greje Tanjino srce in kdo je srečnež, ki mu to tako dobro uspeva. »Nimam želje ali potrebe po tem, da bi svoje partnersko življenje delila z mediji, zato tega ne počnem. To je stvar mene in mojega partnerja in želim, da tako tudi ostane. Da pa ne boste preveč v skrbeh zame – rada in veliko se crkljam,« je povedala simpatična pevka.

Sladki trije meseci

Tanja bo poleg partnerja konec tega leta crkljala še majhno štručko. Pevka je po naših informacijah v sladkem pričakovanju, pretekli teden so jo namreč 'zakamuflirano', da je bila čim manj opazna in prepoznavna, videli v ljubljanski porodnišnici, kjer so ji ultrazvočno izmerili nuhalno svetlino, kar pomeni, da je noseča približno tri mesece. Veselo novico smo želeli preveriti pri pevki, a se na naše klice ni odzvala, prav tako ne njen menedžer Miki Šarac. Tanjinega nosečniškega trebuščka še ni mogoče opaziti, prav tako očitno nima nobenih večjih nosečniških tegob, saj je še pred nekaj dnevi v svojem energičnem slogu poskakovala in žagala na odru pred kočevskim občinstvom.

Obožuje otroke

Sicer pa so mediji Tanji v preteklosti večkrat pripisovali nosečnost, a se je govoricam vedno le sladko nasmejala. Nikoli ni skrivala, da si želi imeti družino, priznala je celo, da je bila kot študentka prepričana, da bo zibala pri 25 letih. »Neskončno si želim ustvariti družino, saj je to po mojem najlepši čas v življenju, ko dobiš otroke,« je nekoč dejala pevka, ob tem pa poudarila, da se ji glasbena kariera ne zdi nobena ovira, a da se bo s prihodom otroka njen življenjski slog zagotovo spremenil. Ker vemo, da je bila Tanjina velika želja, da bi si ustvarila družino, tega pa ni tudi nikoli skrivala, ji ob veseli novici iskreno čestitamo tudi v uredništvu.
 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Deli s prijatelji