ŽALJIVI KMETJE

»Je ženskam vseeno, če jih polpismeni idioti imenujejo golazen?«

Objavljeno 07. december 2015 19.25 | Posodobljeno 07. december 2015 19.27 | Piše: A. K.

Najbolj predrzna sta Faki in Franc, o katerem kmetice pravijo, da je ostal v letu 1800.

Kmetje so od samega začetka neprizanesljivi do žensk.

Zdi se, da glavni akterji in hkrati finalisti šova Kmetija: Nov začetek že od samega začetka največ zaničljivih besed in žaljivk namenjajo pripadnicam nežnejšega spola. Na njihovi 'tapeti' so se znašle skoraj vse, najbolj glasna pa sta ravno Faki in Franc, kar je opazil tudi naš bralec Milan. Zapisal je, da je občasno spremljal dogajanje v Kmetiji, ki je po njegovem mnenju bolj primerno za kakšno primitivno oddajo. Za največja primitivca šova je označil Fakija in Franca. »Ali je ženskam res vseeno, če jih taki polpismeni idioti imenujejo golazen, prasice, butaste, zabite itd.?« se sprašuje bralec.

Pobrskali smo po arhivu oddaj in ugotovili, da sta bila do žensk resnično najbolj neusmiljena ravno Faki in Franc, a tudi Miha se je pogosto kruto pošalil na račun sotekmovalk. Faki je, denimo, najbolj presenetil, ko je Barbari Imperl dejal, da je kravo videla le tedaj, ko se je pogledala v ogledalo, nato pa jo je še obtožil kraje. Prav tako je Faki o Barbari dejal, da bi jo »'ruknil' le s kombijem«, ko je Franc navrgel, da bi veliko raje »'ruknil' Anito kot Barbaro«.

»Franc v letu 1800«

Tudi na Slavičin račun je padlo veliko žaljivk, najpredrznejši je bil Franc, ki je pred vrnitvijo izpadlih tekmovalcev dejal, da bo preveril, ali Slavica še zna molsti. »Pa ne tako, kot molze Slavi, ampak da ga 'ornk' prime in pomolze,« je povedal v smehu. Franc je s svojimi zbadljivkami na račun deklet prislužil kar nekaj minusov, izpadla dekleta pa so ga z veseljem pokritizirala. Barbara nam je med drugim povedala, da je Franc ostal v letu 1800 in da je do žensk izjemno nespoštljivimage. Podobno meni tudi Jacqueline, ki nam je razkrila, da se je Franc večkrat znesel nad njoimage.

Franc ni bil prizanesljiv niti do Maje, ki ji je, ko je bila glava družine, zagrozil, da bo »dobila po pi***«. O Maruši je dejal, da bi jo najraje obesil na strop, o Dominiki pa, da je enostavno ne prenese in se raje umakne, ko pride v njegovo bližino.

Deli s prijatelji