ŠOV

Je Mirela prvi dan v šovu požrla besedo? »Sem svobodna«

Objavljeno 31. marec 2017 10.39 | Posodobljeno 31. marec 2017 10.39 | Piše: A. K.

Mirela je sotekmovalcem povedala, da lahko od nje pričakujejo vse.

Mirela se je predstavila tekmovalcem.

Zmagovalka lanskega Big Brotherja Mirela Lapanović je končno dočakala dan, ko je vstopila v kontroverzni srbski šov Pari. V hišo so jo spustili v četrtek zvečer, Mirela pa je požela kar nekaj zanimanja tekmovalcev. Voditeljica jo je najprej predstavila, nato pa jo vprašala, kaj lahko gledalci in ostali od nje pričakujejo.

»Sem samosvoja. Ne blefiram in sem iskrena,« je uvodoma dejala Mirela, voditeljica pa je dodala, da je v šov prišla kot zmagovalka Big Brotherja in ženska, ki obožuje ples ter piše erotični roman. »Kaj lahko pričakujemo od tebe?«

»Marsikaj. Pričakujete lahko marsikaj,« je Mirela dejala in dodala, da se rada zabava. »Svobodna sem, zato lahko v marsikaterem trenutku naredim marsikaj,« je še povedala, ob tem pa se nam je porodilo vprašanje, ali je Mirela požrla besedo in kaj na to poreče njen Andrej, saj mu je obljubila, da se v šovu ne bo zapletala z moškimi.

»Vsaka ženska potrebuje moškega, h kateremu se vrača vse življenje,« je o Andreju povedala Dolenjka, ki je priznala, da nista poročena. 

Deli s prijatelji