NI ZDRŽAL

Jan Plestenjak uslišal prošnje oboževalk

Objavljeno 17. marec 2017 10.02 | Posodobljeno 17. marec 2017 10.03 | Piše: A. K.

Še dan pred koncertom so Janu številne oboževalke pihale na dušo, da je bil brez brade videti bolje.

Janu brez brade in očal so oboževalke veliko bolj naklonjene. Foto: Mediaspeed

Le nekaj dni po dnevu zaljubljenih Jan Plestanjak tako v Ljubljani kot v Celju svojih oboževalk ni pustil ravnodušnih. Čeprav so mnoge pričakovale, da se bo na odru prikazal z bradico in očali, so ob njegovem prihodu ostale odprtih ust. Pred njimi je namreč stal Jan, kakršnega so vajene zadnja leta.

Verjetno so pevca k britju spodbudile kritike, ki so se pojavile kmalu po objavi fotografije na facebooku, s katero je razkril svoj novi stil. Še dan pred koncertom so Janu številne oboževalke pihale na dušo, da je bil brez brade videti bolje ter naj odloži očala, on pa je še enkrat potrdil, da je svoji publiki zvest tako kot ona njemu. Oboževalkam se je namreč znova prikupil s sveže obrito brado in z odpeto srajco, ob kateri so marsikatero v občinstvu obšle pregrešne misli. 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

 

Deli s prijatelji