PRIPRAVE

Izbrana Slovenca, ki bosta posnela pornič z La Toyo

Objavljeno 09. julij 2014 21.44 | Posodobljeno 09. julij 2014 21.44 | Piše: A. K.

Slovenska pornesa se trenutno pripravlja na snemanje novega pornofilma, za katerega je prepričana, da bo zelo uspešen.

La Toya je shujšala sedem kilogramov, želi se znebiti še štirih.

Se še spomnite akcije, ki jo je lani začela naša najbolj znana pornesa La Toya?image Takrat je moške pozvala, naj se javijo in ji pošljejo fotografije svojega orodja, saj išče kandidate, ki bi z njo posneli pornič. Fantje, akcije je konec. La Toya nam je zaupala, da je njen menedžer že našel dva primerna kandidata, ki bosta z njo posnela nov slovenski pornič. Teh sicer še ni spoznala, ker je bila zelo zaposlena, a pravi, da svojemu menedžerju povsem zaupa. »Ve, kakšni moški so mi všeč,« nam je povedala.

Teče eno uro na dan

Ko smo jo povprašali, kdaj se bo snemanje začelo, nam je odgovorila, da se to ne bo zgodilo, dokler se »ne spravi v formo«. Sicer je že pred časom oznanila, da hujša, a je šla njena dieta očitno rakom žvižgat. Pornesa je spoznala, da brez trdega dela ne bo nič, zato vsak dan pridno telovadi. »Tečem eno uro na dan,« nam je ponosno povedala.

Čez dva meseca?

La Toya, ki je trenutno na Primorskem pri mami in babici, ima menda doma vse naprave, ki ji bodo pomagale pri oblikovanju telesa. »Če ne začneš, potem ni nič iz vsega skupaj,« meni pornesa, ki se je pohvalila, da je nekaj »maščobe na telesu že stopila«. Upa, da bo v dobri formi že čez dva meseca. In takrat naj bi se začelo tudi snemanje filma, na katerega La Toyini oboževalci nestrpno čakajo. 
 

Deli s prijatelji