PODJETNICA IN ČAROBNICA

Iza Login: Vse življenje si manifestiramo sami

Objavljeno 03. maj 2017 14.46 | Posodobljeno 03. maj 2017 14.46 | Piše: Polona Pirc

»Ko si nekaj zamislim, je zmanifestirano 30 odstotkov, ko to povem, je narejenih 50, ko zapišem – 80, ko pa manifestiram s tehniko, je izpolnitev 100-odstotna.«

Je ženska, ki trdno stoji v svojem srcu, ustvarjalka svojega življenja. Foto: mediaspeed

Prav o kreiranju in tehniki namere je govorila tokrat. Savina Atai o njej pravi, da je Čarobnica. »Njena energija je kot žarek, ki v alkimijo spremeni vse, česar se dotakne,« je opisala ljubo prijateljico. Iza Login ima bogata znanja in izkušnje, med drugim pozna in uporablja tudi veščine astrologije, theta zdravljenja in osebnostne rasti.

Vsak je svoje sreče kovač

»Vse, kar imamo v življenju, naj bo dobro ali slabo, smo si zmanifestirali sami,« je za uvod v svojo predstavitev manifestiranja kratko in jedrnato povedala Iza Login. Tudi sama občasno še vedno podleže svoji podzavesti, ki določa kar 97 odstotkov naših dejanj, le tri odstotke pa lahko ustvarjamo sami, zavestno. »Ko si nekaj zamislim, je zmanifestirano 30 odstotkov, ko to povem, je narejenih 50 odstotkov, ko zapišem – 80 odstotkov, ko pa manifestiram s tehniko, je običajno izpolnitev namere 100-odstotna,« je kratka in jedrnata.

Osnove manifestiranja

»Najprej je treba natančno opredeliti svojo željo. Na primer – želim si natanko tak bel stol, rdeč ferrari, milijon evrov …« pove. »Prvo pravilo je torej – natančno in jasno opredliti željo, ki mora biti predstavljiva. Če si ne morete predstavljati, da se vam izpolni, vaša podzavest željo takoj blokira,« poudari. »Ko željo spustimo v eter, pa je treba tudi kaj narediti. Nič ne bo samo padlo z neba,« poudari. »Takrat se je treba poslušati in narediti tisto, kar slišimo,« je jasna. »Včasih, ko si postavimo visoke cilje, je treba narediti dolge korake. In tega nas je, tudi mene, včasih strah,« pove. »Imam takšnega moža, s katerim potem delava dolge korake. Sama pri postavljanju ciljev nisem tako pogumna, a ko jih on predlaga, sem za,« prizna.

Najpogosteje manifestirana želja pri ženskah je – partner. Tudi v tem primeru, opozarja, naj bo določitev želenega zelo natančno opredeljena, saj boste morda šele, ko vam bo sanjski partner poslan, ugotovili, da ste napisali kakšno alinejo premalo,« pojasni. Kaj pa lahko blokira manifestacijo? »Mi sami. Samo jaz si blokiram svojo manifestacijo. Pomembno je, da zmoremo občutiti, kako bi se počutili, ko bi želeno imeli. Velikokrat pa nam notranji glas iz podzavesti vmes govori, da to ni mogoče, da si tega ne zaslužimo... In to blokira uresničitev! Ker ne zmoremo verjeti oziroma si doživeto predstavljati,« pojasni. Seveda je vzorce, ki so nam jih v podzavest vcepili starši, okolje ali mi sami, mogoče tudi spremeniti. »Če smo zelo iskreni do sebe in si znamo prisluhniti, to lahko storimo sami, sicer pa lahko poiščemo pomoč,« pojasni. Sama svoje odpravlja s pomočjo tehnik theta zdravljenja.

Ključno je navdušenje

»Vsako manifestacijo začnemo s 'hvala za', nikoli z 'želim si' ali 'prosim',« poudari. »Z manifestacijo ukazujemo, ne univerzumu, ampak sebi,« pojasni. »Torej – 'Hvala, da imam …, hvala, da sem …, hvala …' Vedno manifestiramo v trenutku, v katerem govorimo. Še pred manifestacijo preverimo, kakšno navdušenje občutimo ob tem, kar želimo dobiti. Navdušenje je ključno. Zato tudi pravim, da denarja ne moremo manifestirati, ker nad denarjem ne moreš biti navdušen. Si pa lahko nad počitnicami, čudovitim odnosom …« pojasni. »Za tem preverimo, če nam karkoli blokira to željo, če se pojavljajo kakšni dvomi, negativni občutki. Če se, jih sprejmemo, ker so naši, in še enkrat preverimo, če si dopuščamo, da želeno lahko pride v naše življenje,« pove. Včasih je manifestirala tudi vreme, ker ji je bilo tako všeč, da lahko stori prav vse, kar si zamisli. Danes vremena ne 'naroča' več. »Verjamem, da je narava popolna takšna, kot je, zato sem se vprašala, kdo sem jaz, da spreminjam naravo, le ker si želim sonca. Zdaj si rečem – 'če je prav, bo sijalo sonce, in običajno sije, ko to potrebujem. Če je dež, je pa prav, da je takrat dež',« še pove z nasmeškom. Ko odpravimo negativne občutke in čutimo le navdušenje, sledi še manifestacija med meditacijo. Tudi tam po sprostitvi izrečemo svojo željo in nato preverimo občutke, ki se nam porajajo ob njej – radost, veselje, navdušenje, sproščenost ali se pojavi strah, morda nas v telesu celo kje stisne, zaboli. Če se zgodi kaj takega, sprejmemo in spustimo. Ta manifestacija poteka v theta stanju, ki ga je spoznala pri theta zdravljenju. »Ko enkrat spoznaš možnosti, ki jih nudi, to postane tvoj način življenja,« zaključi predavanje z zanosom.

Skrivnost uspehov Ize (in Sama) Login je tako razkrita, sledi le še vaja, z vedno več uspešnimi manifestacijami pa pridejo tudi vedno daljši koraki. Uspe nam lahko karkoli, le od nas je odvisno, kakšno je in bo naše življenje.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 
Deli s prijatelji