ZNANI V ZVEZDAH

Iryna Osypenko Nemec: Čas je za materinstvo

Objavljeno 16. december 2017 19.36 | Posodobljeno 16. december 2017 19.36 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Že v 2018., od julija do novembra, so povečane možnosti za zanositev.

Iryna Osypenko Nemec. Foto: Dejan Javornik

Iryna je rojena z ascendentom v strastnem, prodornem in intenzivnem škorpijonu, na katerem je Uran, ki ji dodaja odprtost, modernost, naprednost, dinamičnost. Izredno močna kombinacija pomeni, da gre za globoko, močno, nenavadno žensko, ki je vedno polna idej. Tako tradicionalni vladar njenega horoskopa, Mars, kot novi, Pluton, sta vpeta vsak v svoj lotos, aspektno strukturo za talente, sposobnosti in priložnosti. Vsak po svoje kaže, da je kljub 'električnemu ascendentu' usmerjena v odnose, tako partnerske kot družinske. Mars v raku sicer ne zna najbolje postavljati meja in včasih drugim pusti, da gredo predaleč, Pluton v tehtnici pa se tudi preveč prilagaja, toda ker sta dobro položena, Iryna zna krmariti med svojimi potrebami in odnosi.
V ljubezni in poslu ima veliko srečo. Luna v biku je običajno znak lepote in elegance, prizemljenosti in potrebe po stabilnem čustvenem življenju. Vladar 7. hiše partnerstva je tudi v trdnem biku. Vlada mu Venera, ki je v levu in konjunkciji z Jupitrom in Soncem na vrhu 10. hiše kariere. Ne samo da je to ena najboljših astroloških kombinacij za srečo in uspeh, dobro opiše tudi njenega moža, ki je lep in uglajen moški (Venera), uspešen in materialno stabilen, velika, pomembna javna osebnost (Jupiter in Sonce v levu). Z možem sta srečen in prepoznaven par, hkrati pa si širita obzorja in se podpirata. MC, vrh desete hiše, je na kraljevski zvezdi Regulus, skupaj s Soncem, kar pomeni, da lahko tako partner kot ona dosežeta pomemben poslovni položaj. Četudi se ji kdaj zdi, da je veliko bolj družinska ženska in ji je ustvarjanje kariere izziv, je to njena pot, področje, na katerem je in bo še zasijala. Severni vozel s Saturnom je namreč v hiši kariere, torej je to tudi njena karmična naloga – Saturn sicer dodaja strahove, dvome, ovire na poti oziroma trdo delo, korak za korakom za postopni uspeh, ki lahko sledi šele pozneje v življenju.

Sicer prihajajo prelomna leta tako poslovno kot družinsko. Že v 2018., od julija do novembra, so povečane možnosti za zanositev. Konjunkcija pr. Lune in Sonca prinaša velike življenjske prelomnice, nove začetke, uspeh in zadovoljstvo. Zanimivo je, da se dovrši v eksaktnem sekstilu na pr. Mars, ki je vladar 5. hiše otrok in ustvarjalnosti. Vse se bo dogajalo zelo hitro, energična bo in aktivna. Poleg tega tr. Jupiter vstopa v prvo hišo. Prinaša tako priložnosti kot napredek, neko širitev – tudi telesa, kar spet lahko pomeni nosečnost. Je pa to samo začetek. Preobrazbo in spremembe namreč prinašajo tudi mrki, ki od 2018. pa vse do 2020. padejo na njene planete in osi. V prihodnjih letih pr. Sonce in Mars zamenjata znamenje, oba na bolje. Zdi se, da bodo poslovni vrhunci samo spremljali ustvarjanje družine in prestop v materinsko vlogo. Planeti so zelo naklonjeni obema področjema, zato bo to prelomno in pod črto izredno izpolnjujoče obdobje, ki si ga bo za vedno zapomnila.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

 

Deli s prijatelji