PO POROKI

Iryna in Matjaž bosta z otroki še počakala

Objavljeno 28. junij 2011 15.55 | Posodobljeno 28. junij 2011 16.38 | Piše: T. L.

Pod vtisom poročnih dogodkov še do jutra nista mogla zaspati

Parček ima zlatega prinašalca Maxija
S sobotno poroko z Matjažem Nemcem je ukrajinska manekenka Iryna Osypenko postala Iryna Osypenko Nemec. Iryna je namreč s poroko svojemu priimku dodala še Matjaževega. In kako sta mladoporočenca doživela prvo jutro po poroki?

Bedela sta do jutranjih ur

Kot smo izvedeli, se po poročnem slavju na dvorcu Zemono, ki se je končalo okoli 3. ure zjutraj, Iryna in Matjaž nista mogla prepustiti spancu in sta skupaj dočakala jutranji sijaj. Bila sta namreč še povsem pod vtisom dogodkov s poročnega slavja in zadnjih dni pred poroko. »Večkrat sva si rekla gospa in gospod Nemec,« nam je zaupal Matjaž in še dodal, da sta bila prijetno presenečena nad obnašanjem njunega leto in pol starega zlatega prinašalca Maxija, ki poroke, seveda, ni izpustil.

»Maxi je sicer zelo, zelo priden kuža. Je malce razvajen, ampak je idealen kuža, ki gre lahko povsod z nama. Pred poroko sva bila malce skeptična, kako se bo obnašal ob takšni množici ljudi, ampak je bil priden.« Je bil tudi Maxi urejen priložnosti primerno? Je njegovo ovratnico morda krasila pentlja? Ne, ne, nič ga nismo posebej urejali. Zanimivo je bilo le, da je nevesto pričakal speč, ne pa vznemirjen kot vsi drugi, je povedal ženin.

Irynini starši odpotovali domov, mladoporočenca še čaka poročno potovanje


Irynini starši, ki so v Slovenijo prišli v torek, torej štiri dni pred poroko, so domov odpotovali prav danes. V teh dneh sta Iryna in Matjaž skušala čim več časa preživeti v njihovi družbi, zdaj pa je čas za 14-dnevno poročno potovanje. Kam, naj pa ostane skrivnost, sta se odločila mladoporočenca. Maxi bo ta čas ostal v varstvu pri Matjaževi družini.

Otroci da, ampak ne takoj

Otroci - neizogibno vprašanje mladoporočenemu paru. Iryna in Matjaž si jih želita, vendar bosta z njimi še malce počakala. Oba imata zelo razgibano, polno življenje in se želita najprej posvetiti drug drugemu. Nato pa, sta povedala, si bosta zagotovo ustvarila družino.
Deli s prijatelji