GOSTILNA IŠČE ŠEFA

Gostilna: Mišo poražen, je boj predal?

Objavljeno 13. november 2015 18.45 | Posodobljeno 14. november 2015 00.00 | Piše: Mo. S.

Čaka ga prvi vroči stol, Žan je varen, preostali pa gredo na nominacije.

Ocenjevanje sira.

V Gostilni išče šefa bo na prvi vroči stol sedel Mišo, ki je pretekli teden iz boja za mesto v Binetovi ekipi izločil suverenega Roka, tokrat pa se v dvoboju z Midom ni najbolje izkazal.

Najprej sta morala filirati pomaranče, kar je šlo Midu precej bolje od rok, Mišo pa je priznal, da tega ni počel še nikoli. »Zamislil sem si, da bi začel, potem pa enostavno …« je odgovoril Binetu na vprašanje, zakaj tega ni počel tako, kot je treba. Mišo je namreč povedal vse o tem postopku, vendar pa ga ni znal izvesti, tako da ni naredil niti enega popolnega fileja.

Sledila je izdelava ocvrtega sira, ki pa se nobenemu ni posrečila. Ne Mido ne Mišo nista pripravila niti enega popolnega kosa ocvrtega sira, tako da je Bine za zmagovalca razglasil Mida, Mišo pa mora na prvi vroči stol. »Ne verjamem, da ne znata ocvreti sira, da ne boste tega mislila. Vse je v glavi, vse je odvisno od tega, da imaš trezno glavo, od tega, kako razmišljaš,« jima je povedal.

Glede na izid se že pojavljajo namigovanja, da je Mišo boj morda celo predal, saj je že prej govoril, da bo storil tako. Mido namreč ni dobil možnosti enakovrednega tekmovanja zaradi bolezni svoje vajenke, poleg tega pa se je Mišo ocenil, da je bil ta teden najslabši prav on.

Deli s prijatelji