PARI

Gledalci sporočajo Andreju: Mirela je bila posiljena, to v Srbiji vedo vsi!

Objavljeno 08. maj 2017 19.41 | Posodobljeno 08. maj 2017 19.42 | Piše: S. U.

Drami med Mirelo Lapanović in Milutinom Radosavljevićem Milijem ni videti konca, srbski gledalci pa so vanjo vmešali še njenega zaročenca.

V času največje sreče.

Andrej Laharnar, v Sloveniji znan kot zaročenec udeleženke resničnostnih šovov Mirele Lapanović, je kakšen teden prej, preden je njegova draga v marcu spakirala kovčke in odšla v srbski resničnostni šov Parovi (Pari), na facebooku zapisal: »Muci, ob 9.30 pridem po tebe in greva na pot.« Takrat so se od njunih spletnih prijateljev usule pohvale za njuno romantično komuniciranje.

Trikrat v noči

Včeraj, ko je srbski Happy TV objavil, da se je Mirela, pijana seveda, kar trikrat v eni noči ljubila s sotekmovalcem Milijem, pa se je položaj nenadoma spremenil. Pod omenjeno objavo na facebooku so se pojavili zapisi, predvsem srbskih gledalcev, ki Andreja opozarjajo na njeno prešuštvo, nekateri pa celo namigujejo na posilstvo.

Posilstvo ali to, kar je bilo že videno v BB?

»Kaj vi spremljate TV Happy? Mirela sploh ni vedela, kaj se dogaja z njo, Milutin pa jo nagovarja, naj prizna njuno ljubezen. Naredi že nekaj!« roti Andreja eden od zaskrbljencev zaradi urgentnih dogodkov. »Res je, da ženska nima moralnih načel, toda kaj ji je naredil ... To je posilstvo! Nujno je treba vložiti tožbo,« pa pravi ena od gledalk.

»Sram vas bilo vse, ki jo pljuvate in sodite. Ta ženska je bila posiljena. To v Srbiji vedo vsi,« se glasi še eno izmed mnogih sporočil za Andreja.

Medtem pa so naši gledalci Big Brotherja nevednim srbskim razložili, kaj se je dogajalo pred slabim letom: »Mirela je že v slovenskem BB seksala pred kamerami z Markom Jovanovićem. In to kljub temu, da je imela moža in otroke doma. Nič novega .... In ni bila posiljena!«

Preberite še: VIDEO: Tako ga je vtikal Mili! Oglejte si zloglasni seks Mirele Lapanović

 

Deli s prijatelji