NESREČNO

Gledalci razburjeni: V Gostilni prirejajo pravila, Bine Žanu vzel nagrado

Objavljeno 26. november 2015 17.24 | Posodobljeno 26. november 2015 17.24 | Piše: A. L.

»Aha, torej so se pravila spet prilagajala. Me zanima, ali pri vseh,« je zapisal eden od komentatorjev.

Bo zmogel ostati? Po obisku se je izklopil in gledal predse.

Pravijo, da so pravila zato, da se kršijo. Kršijo jih menda tudi v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa. Redni gledalci, ki šov spremljajo v živo, naj bi namreč ujeli Žana, kako je po izzivu, v katerem so hrano izdajali na vlaku, govoril, da je svoji vajenki pomagal. Komentatorji se čudijo, kako je to mogoče, ko pa so bila navodila, da sme na vlaku delati le vajenka, on pa da lahko zgolj poda roko pri izdaji.

Na drugi strani pa so nekateri pravila vendarle spoštovali: Pia je po poročanju rednih gledalcev dejala, da njej Robi ni pomagal, saj da je razumel, da se to ne sme. »Aha, torej so se pravila spet prilagajala. Me zanima, ali pri vseh,« je zapisal eden od komentatorjev. Mnogi namreč menijo, da se za nekatere redno prilagajajo ...

Mimogrede, razkrito je že tudi, kdo je zmagovalec zadnjega izziva. Glede na to, kako je šef Bine pohvalil njegove jedi, je bil to pričakovano mladi Žan. Mnogi forumaši niso bili navdušeni nad tem, saj da so mu jedi sestavili drugi, on pa da se jim ne zna nikoli zahvaliti. Zmagovalcu pripada tudi nagrada, da se vidi s svojimi domačimi. A Bine je sprejel drugačno odločitev. Žan je bil namreč doma pred 14 dnevi, zato je nagrado namenil drugouvrščenemu, to pa je bil Blaž.

Mišo in Tomaš se bosta spopadla v izzivu, poraženec pa bo zasedel prvi vroči stol. Sledijo nominacije, v katerih pa je varen samo Žan.

Deli s prijatelji