ZVEZDE PLEŠEJO

Gledalci besni: Nekateri imajo podporo Pop TV, Nuša za ples nisi in pika!

Objavljeno 09. maj 2017 10.35 | Posodobljeno 09. maj 2017 10.37 | Piše: S. U.

Bitko za plesni globus sta po napetem plesnem dvoboju kot zadnja morala zapustiti igralec Igor Štalamuk in njegova soplesalka Lejna.

Nuša in njen soplesalec Andrej.

Zapisali smo že, da je v najbolj plesnem šovu te pomladi Zvezde plešejo ostalo le še pet najboljših parov. Bitko za plesni globus sta po napetem plesnem dvoboju kot zadnja morala zapustiti igralec Igor Štalamuk in njegova soplesalka Lejna.

A že takoj po njunem izpadu so nekateri gledalci skočili iz naslonjača in svoje nestrinjanje, o tem kdo bi moral izpasti, izlili na facebooku. »Ne, nismo zadovoljni, tekmovanje bi morala zapustiti Nuša Lesar, zakaj nam ne pokažejo točk glasovanja? Sramota!« se je hudovala Nika. Valerija celo ima odgovor na dlani: »Zato, ker je Nuša njihova, pa tudi Urška ni bogve kaj, bi morala ona prej zapustiti šov, ampak očitno imajo eni podporo pri Pop TV.«

Preberite še: FOTO: Pop TV spet kuha? Zamenjali imena plesnih parovimage

»Menim, da nekdo, ki je zaposlen na televiziji, ne bi smel tekmovati v vaši oddaji. Nisem čisto prepričana, da niso glasovi gledalcev prirejeni v prid Nuše. Zelo dvomim, da gledalci ne vidijo, da Nuša ni ravno plesalka, ki bi glasovali zanjo, zato obstaja upravičen dvom o pravilnosti glasov gledalcev,« je prepričana Jožica.

Še najneposrednejša je bila Dragica»Uaaaaaaa, Nuša! Upam, da boš končno izpadla naslednjič! Za ples nisi in pika!«

Sicer pa sta izpadla tekmovalca priznala, da je z njunega ramena padla velika skala. Več na posnetku:

Deli s prijatelji