GOSTILNA IŠČE ŠEFA

FOTO: Zvezdnica ostala sama z Žanom: Vroča si, slekel te bom

Objavljeno 30. oktober 2015 19.04 | Posodobljeno 30. oktober 2015 19.06 | Piše: Mo. S.

V šov je prišla Tanja Žagar. A le za en dan.

K fantom iz šova Gostilna išče šefa je danes zjutraj na obisk prišla Tanja Žagar. Seveda so se je razveselili, kot se razveselijo vsake ženske, ki jih pride pogledat, ona pa jih je kaj hitro pomirila, da ne tekmuje za glavno nagrado, in jih spodila na delo.

Pri njej je ostal le Žan, ki ga je doletela čast, da ji pripravi njeno najljubšo jed. Ostala sta v hiši in se lotila dela, Tanja pa mu je pri kuhanju ves čas pomagala. Jezik jima je tekel kot namazan, saj sta neprestano klepetala, Tanja pa je Žana s svojimi spretnostmi najbrž tudi malce presenetila, saj je nož vihtela kot za stavo. Kolikor smo mogli ujeti, sta delala burek …

»Imaš pa vroče roke,« se je Žan šalil, nato pa dejal, da jo bo slekel. V vsej sproščenosti sta pela, plesala in žvižgala, medtem pa veselo vihtela nože in kuhalnice.

Neučakana je

Tanja je priznala, da pri sladicah rada improvizira in da se zelo težko drži recepta, kjer piše, da mora sladica nekaj ur mirovati v hladilniku, da se strdi. »Jaz se namreč v svoji glavi zaradi nestrpnosti in seveda lakote vedno znova prepričam, da je zagotovo že! In ko umetnino po pol ure vzamem iz hladilnika in jo začnem rezati, ta seveda močno spremeni svojo obliko. Enkrat do zdaj pa mi je le uspelo! Kako? Tako, da sem tiramisu pripravila, tik preden smo se odpravili na koncert, in ko sem se vrnila domov, je bil že on neučakan in več kot pripravljen na moje sladkanje,« je povedala pred vstopom v hišo.

V zgornji galeriji si oglejte njuno dogodivščino v kuhinji.

Deli s prijatelji