SLOVENIJA IMA TALENT

FOTO: Znana nova finalista Talentov, Žan navdušil z nožem

Objavljeno 08. november 2015 23.24 | Posodobljeno 08. november 2015 23.24 | Piše: S. U.

Tudi 2. polfinalna oddaja je postregla s peterico talentov iz vse Slovenije.

Tudi 2. polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je postregla s peterico izjemnih talentov, začelo pa se je z razkritjem Ane Klašnja, da bo postala mamica. Potem ko se je navdušenje pomirilo, so sledili nastopi. 

Plesna skupina Libero, ki jo sestavljajo sami simpatični najstniki, je izvedla dinamičen plesni nastop. »Niste zanimivi le kot skupina, ampak tudi vsakdo od vas posamezno. Plešete vrhunsko, jaz bi vas kar gledala,« je bila navdušena žirantka Marjetka Vovk. Sledila je 23-letna Jerica Steklasa, ki je z glasbo povezana že od malih nog. »Opera je tudi igra,« je dejala po svojem osupljivem pevskem nastopu. Naslednji je bil Žan Svetek, fant mnogoterih talentov, ki je s pomočjo Marjetke oz. njenega branja misli ugotovil, pod katerim plastičnim kozarcem se skriva plastični nož. Marjetka je bila povsem šokirana, pa tudi Lado Bizovičar je komaj prišel k sebi. 

Skupina Ritem vodovodarji je vse prisotne s polfinalno točko, ki je bila havajsko obarvana, ponesla v počitniški ambient. Zadnja, ki je nastopila, je bila Sabina Veber, talentirana mlada pevka, ki je šele ob poškodbi glasilk doumela, koliko ji petje pravzaprav pomeni. »Sabina, to je bil vrhunski nastop. Čestitam,« je dejal Branko Čakarmiš.

Preberite še: Ana Klašnja je nosečaimage

Napeta odločitev o finalistu

Nocoj so največ glasov gledalci namenili Jerici Steklasa, ki se je uvrstila naravnost v finale. Žirantje so se nato odločali še med skupino Ritem vodovodarji in Sabino Veber, a so bili izenačeni.

Drugega finalista je zato razkrila kuverta, v kateri je bilo napisano, koliko glasov gledalcev so prejeli polfinalisti. Mesto v finalu je pripadlo Sabini. 

Deli s prijatelji