NE SKRIVATA VEČ

FOTO: Zaljubljeni Jure Košir: prva skupna fotografija

Objavljeno 28. april 2017 10.46 | Posodobljeno 28. april 2017 10.46 | Piše: Polona Pirc

Jure Košir in Simona Škrobar zveze ne skrivata več.

Jure Košir in Simona Škrobar zveze ne skrivata več. Foto: Polona Pirc

Jure Košir je zadnje čase spet sproščen in nasmejan, na nedavnem tradicionalnem dobrodelnem teku Formaraton pa ga je prvič spremljalo tudi dekle Simona Škrobar.

Čeprav se je o tem, da sta par, že govorilo in pisalo, nekdanji smučar Košir (45) svoje zveze s Škrobarjevo (36) ni ne zanikal ne potrdil. Po za javnost vsekakor presenetljivi ločitvi enega najlepših slovenskih parov, Jureta in Alenke Košir, so govorice dobile krila. A nekdanja zakonca umazanega perila nista niti pokazala, še manj prala pred očmi javnosti. Družinsko hišo na Bledu sta prodala, Alenka se je preselila v Ljubljano, na Poljane, Jure je ostal na Bledu, kjer so otroci še vedno hodili v šolo. Z letošnjim letom Alina obiskuje še srednjo baletno šolo. Novi način življenja od vseh Koširjevih zahteva kar nekaj energije, a so se nanj uspešno navadili.

O tem, da sta Jure in Simona par, smo že pisali, zdaj se ne skrivata več, s Simono se dobro razumejo tudi Alina, Anika in Jalen. Poznajo jo že dolgo, saj je bila nekoč Alenkina prijateljica. Simona je sicer diplomirana inženirka radiologije in dela na Onkološkem inštitutu, javnost pa jo je spoznala, ko je nastopila v prvi večji medijski akciji združenja Europa Donna. Tudi Simona je namreč pred leti prebolela raka dojke in je od takrat aktivna tudi v akcijah ozaveščanja javnosti. Iskrica med Juretom in njo je preskočila po tistem, ko sta se z Alenko razšla.

A življenje teče dalje tako za Alenko kot Jureta in Simono. Jure še vedno dela v več vlogah, veliko sodeluje tudi pri dobrodelnih projektih, Alenka pa se je posvetila predvsem poslu in se v javnosti zelo redko pojavlja.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 


 

Deli s prijatelji