ZVEZDE PLEŠEJO

FOTO: Voditeljica Nuša se je zlomila, oblile so jo solze

Objavljeno 03. april 2017 16.19 | Posodobljeno 03. april 2017 16.20 | Piše: S. U.

V šovu so tokrat v plesni preobleki predstavili največje filmske uspešnice, na dan pa so privrela tudi čustva.

Romanu Leljaku sodijo zaradi razžalitve. Foto: Oste Bakal

Televizijsko voditeljico Nušo Lesar in plesalca Andreja je v zadnji oddaji šova Zvezde plešejo čakal težek izziv. Nušo so preplavila čustva in na dan so privrele solze. Vživeti se je namreč morala v eno največjih ljubezenskih akterk vseh časov, v Rose iz filma Titanik. »Ta zgodba je res močna. Če me gane že film, ni čudno, da me tudi, ko se moram vživeti v zgodbo in izgubo. Ne bo najlažji teden,« je dejala v joku.

Z roko v roki sta plesalca odplavala od prvega zaljubljenega pogleda vse do večnosti. In to v minuti in pol. Sodnik Andrej Škufca je ocenjeval: »Na prvi pogled je tvojemu plesu težko kar koli očitati, kljub temu so tvoji gibi še vedno zadržani, zategnjeni.« Katarina Venturini se je strinjala z Andrejem in dodala, da je njeno plesanje preveč lagodno: »Rada bi videla, da daš od sebe več, kot ti misliš, da lahko.« Nika Urbas pa je zaključila, da je ponosna, da je interpretaciji čustev namenila toliko pozornosti. Lado se je pošalil, da zelo dobro obvladuje svojo čustvenost.

Ena izmed gledalk pa se je celo obregnila ob izbiro plesa: »Rumba na pesem My heart will go on? Resno!«

Kakor koli že, Andrejeva ocena je bila tokrat štiri, Katarinina šest, osem jima je namenila Nika in sedem Bizovičar

Na koncu sta novinar Janez Usenik in plesalka Maja postala tretji par, ki sta se od boja za plesni globus morala posloviti.

Deli s prijatelji