ZVEZDE PLEŠEJO

FOTO: Večerna drama na komercialki: padci in zadrogirana ‘sponzoruša‘

Objavljeno 20. marec 2017 13.41 | Posodobljeno 20. marec 2017 13.47 | Piše: Pe. J.

V nedeljski oddaji Zvezde plešejo humornih in izvirnih komentarjev ni manjkalo.

Nedeljski šov Zvezde plešejo je postregel z zanimivi nastopi in še zanimivejšimi komentarji. Iryino so v prejšnji oddaji primerjali z žirafo, tokrat pa z bobrom. Živalski primerjavi ni ušel niti Jernej Tozon, ki si je od žirantke Nike prislužil primerjavo z lignjem, saj je bil v svojem čačačaju nekoliko mlahav.

Zadrogirana sponzoruša

Igralka Aleksandra Balmazović se je v prejšnji oddaji znašla na dnu lestvice, tokrat pa sta s soplesalcem bolj navdušila. Lado je nastop komentiral takole: »Dobro si odigrala to zadrogirano 'sponzorušo'.« Sicer so nastop Aleksandre komentirali kot dvig feniksa iz pepela.

Bili so tudi padci

Dejan Vunjak je pri svojem nastopu občutil tudi trdoto tal, saj mu je med plesom spodrsnilo in je padel. Skozi ves nastop s soplesalko Tadejo pa je obdržal nasmeh na ustih. Lado je nastop komentiral z značilnim: »Narejen!« Tudi ocene niso bile tako porazne. Prejela sta 20 točk. 

Dunajski valček iz Ribnice

Nuša Lesar, ki jo je v občinstvu bodrila mama, je napovedala pravi dunajski valček, kot ga plešejo Ribničanke. »Škoda, ker se nisi gibala bolj fluidno,« je nastop komentirala Nika Ambrožič Urbas. Lado ji je svetoval naj bolj dela z rokami, sicer pa mu je bil nastop všeč. Presenetljivo je Andrej Škufca pohvalil lepo Nušo in njeno koreografijo, je pa pokritiziral njeno kondicijo.

 

Deli s prijatelji