SLOVENIJA IMA TALENT

FOTO: V finalu Talentov Zala Smolnikar ter Miha in Nejc

Objavljeno 22. november 2015 23.21 | Posodobljeno 22. november 2015 23.22 | Piše: S. U.

Tudi nocoj so se v šovu Slovenija ima talent predstavili nadarjeni posamezniki in veččlanske zasedbe.

Nejc in Miha.

Tudi nocoj se je v šovu Slovenija ima talent predstavilo pet posameznikov oz. veččlanskih zasedb, prostora v finalu pa je bilo samo za dvoje izvajalcev.

Nocojšnji večer sta začeli dve hiperaktivni duši, Mariša in Natja, študentki likovne akademije in ekonomije. »Pri Mariši in Natji imam celo jaz tremo,« je dejal pred njunim nastopom žirant Lado Bizovičar, ki je bil zaslužen za njun zlati gumb. To sta dekleti upravičili, saj sta v vlogah The Blues Brothers in s skladbo Everybody Needs Somebody dodobra razgreli oder. Mojster joja Vincent Cergolj je predstavil nove mojstrovine, da se je Ani Klašnja zazdel 'totalen frajer'.

Mladi kitarsko-vokalni duet Miha in Nejc pa je presenetil celotno žirijo in požel burne ovacije občinstva. Marjetka Vovk je celo dejala, da sta najboljša talenta v vseh sezonah. Polfinalni nastop vokalne skupina Jazzva je vključeval tudi malce koreografije in veliko izjemnih vokalov. Zadnja je nastopila najstnica Zala Smolnikar in s čudovito odpeto balado Te voglio bene assai prav tako dobila velikanski aplavz. Bilo je zelo, zelo dobro, je dejal Branko Čakarmiš.

Zala ter duet Nejc in Miha, ki je po odločitvi žirije premagal vokalno skupino Jazzvo, sta torej finalista.

Deli s prijatelji