V SLOVO

FOTO: Tomijeva punca doživela nov udarec, v solzah tretjič v pol leta

Objavljeno 05. april 2017 14.32 | Posodobljeno 05. april 2017 14.34 | Piše: S. U.

Voditeljica šova Zvezde plešejo je izgubila kar tri prijatelje.

Z zdaj že poginulo muco Bello.

Voditeljica šova Zvezde plešejo in novo dekle pevca Tomija iz skupine Siddharta Tara Zupančič je na svojem facebooku objavila nov hud udarec zase. Poslovila se je namreč njena muca Bella. »To leto ni naklonjeno mojim živalcam. Zdaj nekje drugje, teka tudi moja Bella,« je zapisala v slovo.

Tara je nedonošeno mucko našla pred pragom, ko je imela le 14 dni. Ker je bila slabega zdravja, jo je odnesla v zavetišče, čez nekaj dni pa se je vrnila in jo posvojila. »Je najbolj živahen in poseben muc, kar sem jih kdaj videla, in čeprav je bilo sploh v začetku dostikrat težko, je v moje življenje vnesla veselje in občutek čiste ljubezni. To je bila moja prva izkušnja s posvojitvijo in spoznala sem, da nisem rešila samo enega nedolžnega bitja, vendar sem ji dala dom, ki ga nikoli ni imela, ona pa meni riše nasmeh na ustnice, dan za dnem. Sedaj pa tudi ona teka z angelčki nekje drugje,« je še zapisala na svojem blogu.

Lahko bi rekli da je za voditeljico težkega pol leta, saj sta jo v tem času zapustila tudi njena dva kužka, dve čivavi. Od enega se je poslovila novembra, od drugega v začetku januarja. 

 

Deli s prijatelji