WOOP!

FOTO: Tako se je vrgel Pahor

Objavljeno 01. december 2017 14.48 | Posodobljeno 01. december 2017 14.50 | Piše: P. Pa.

Svoja vrata je odprl eden največjih in najsodobneje opremljenih trampolinskih parkov v Evropi.

V ljubljanskem nakupovalnem središču BTC je vrata odprl eden največjih trampolinski park v Evropi Woop! Park, v katerem bodo delovali skupina Dunking Devilsi, akrobata Flipping Art in društvo Sokol, je pravi raj za vse tiste, ki si želijo adrenalinske zabave.

Eden izmed ustanoviteljev skupine Dunking Devils Marko Knafelc je presrečen, ko danes pogleda park: »V vsej tej norišnici se zelo redko ustaviš in pogledaš, kaj delaš. Od ideje na papirju, do računalniške vizualizacije pa do danes, ko park stoji, ni bilo veliko časa. Ko zdaj za trenutek obstanem in pogledam WooP!, ga lahko samo občudujem. Ponosen sem na to, kar smo naredili. Zdaj vidim, da je v realnosti še milijonkrat boljši kot v glavi.«

Ustanovitelji so ob današnjem odprtju povedali, da so park od začetka pa do odprtja spremenili vsaj 30-krat. V njem bodo potekale tudi skupinske vadbe, priložnost pa bodo dobili tudi tisti, ki bi se radi naučili takšnih vragolij, ki jih izvajajo Dunking Devils.

Skakalni del obsega kar 2100 kvadratnih metrov, v parku je tudi sedem tematskih sob za rojstnodnevne zabave. Obsega več kot 100 trampolinov, v njem pa bodo lahko skakali tudi najmlajši, nad tremi leti. V parku je igrišče za igro med dvema ognjema, napihljiva blazina, gimnastična jama s penami, igralna stena, plezalna stena, zabijanje košev, najlonski trak ('slackline'), trapez, v prihodnjem letu pa prihaja še Ninja Warrior.

 

Deli s prijatelji