POGLED NAZAJ

FOTO: Tako je Pia iz BB reagirala, ko se je gledala

Objavljeno 30. oktober 2015 21.58 | Posodobljeno 30. oktober 2015 09.42 | Piše: S. N.

»Hoteli so me spraviti na drugo stran, ampak še vedno sem kljub vsemu poslušala sebe,« pravi Pia Filipčič.

Dolgo pot je prehodila Pia Filipčič, zmagovalka resničnostnega šova Big Brother, ki se je rodila kot Elvis. O svoji spremembi je Pia odkrito govorila tudi v resničnostnem šovu. Še raje pa je gledalcem razkrila na novo pridobljene ženske atribute ... image

Nedavno je Pia gostovala v oddaji Vroče z Leo. Voditeljica oddaje na TV3 Lea Mederal pa se je ob tem spomnila, da se je s Pio, ko je bila še Elvis, srečala že pred leti, kot je sodeloval v oddaji Agencija Milano. »Spomnim se te kot čisto drugačen temperament, osebnost, dosti sramežljivejši. Zdaj si pa takšna samozavestna ženska,« se je spomnila Lea.

Ko so v oddaji pokazali stare, tedaj še Elvisove posnetke iz oddaje Agencija Milano, je Pia v angleščini, ki jo sicer rada uporablja, izjavila: »Ooo, bad …«. Kar bi po slovensko lahko prevedli, kot o, groza, ali kako slabo … In to je ob gledanju same sebe kar nekajkrat ponovila.

Ob tem je Pia pojasnila, da je bila oddaja Agencija Milano posneta v obdobju, ko se je doma že oblačila v dekle in se ličila, ampak nekako »nisem imela poguma, da bi takšna šla ven in vsem priznala«. Rekla je, da so takrat že sošolci in marsikdo drug vedeli zanjo, ampak da sama še ni bila pripravljena, da bi začela živeti kot ženska.

Spomni se, da so jo že v oddaji zamenjevali za žensko. In da ji je nastop v oddaji pomagal k samozavesti, ker si je po koncu oddaje rekla: »To je to. Končno vem, kaj hočem biti, kako hočem, da me svet vidi. Takrat sem vsem priznala in začela 24 ur živeti kot ženska.«

Priznala je, da ji je bilo še kot Elvisu v oddaji precej težko, ker so jo silili, da se obnaša bolj moško. »Hoteli so me spraviti na drugo stran: moraš se tako obnašati, moraš tako govoriti, izgledati, se zrediti ... To je bil pritisk zame, ampak še vedno sem kljub vsemu poslušala sebe,« je sklenila Pia. 

Deli s prijatelji