OBLETNICA

FOTO: Seks je Slovencem v zabavo

Objavljeno 17. februar 2013 22.31 | Posodobljeno 17. februar 2013 22.38 | Piše: M. U.

Pikinih deset let seksa in razlik.

Pisateljica Pika in raper Trkaj sta prijatelja od nekdaj, skupaj sta zakuhala tudi zgodbo njegovega slavnega albuma Rapostol. Foto: S. N.

Pisateljica in kolumnistka Pika Nikolov je na predvečer valentinovega obeležila desetletnico javnega razmišljanja o razlikah med spoloma. Na iskriv in duhovit način razveseljuje svoje bralce in brez dlake na jeziku rada provocira s tem, da kaže na dvoličnost človeške narave.  »Ko vstopamo v razmerja, smo kot junak Dorian Gray, ko čas mineva, pa se s podstrešja prikaže pravi obraz, zato moramo ob vstopu v razmerje poznati predvsem sebe,« je za Slovenske novice povedala priljubljena pisateljica  o skrivnostih uspešnega razmerja.

Praznovala s Popovim novinarjem in pesnico žgečkljive literature

Ob praznovanju obletnice sta se ji na odru pridružila novinar Pop TV Janez Usenik in pesnica žgečkljive literature Barbara Hočevar Balon. Večer je bil zelo oseben, med njimi so se iskrila mnenja, obiskovalci so z nasmehi na obrazu sodelovali pri žgečkljivih temah, med njimi pa smo opazili tudi slovenskega raperja Trkaja in urednika ter kolumnista Dejana Steinbucha. Naslednji dan, na valentinovo, je rdečo nit zabavnih in žgečkljivih tem prevzel še radijski voditelj Mitja Urbančič, ko je v zgodnjih jutranjih urah Piko gostil na valovih Radia Aktual, popoldan pa sta zabavala poslušalce Radia Veseljak. In končna ugotovitev Pike: »Seks je Slovencem v zabavo.«
 

Deli s prijatelji