ZVEZDE PLEŠEJO

FOTO: Plesalec Zvezd priletel na tilnik

Objavljeno 19. marec 2017 15.33 | Posodobljeno 20. marec 2017 15.24 | Piše: A. J.

Čeprav si je na vajah v gledališču poškodoval nogo in vretence, Igor Štamulak ne namerava izpustiti šova Zvezde plešejo.

Prejšnji teden sta Igor in Lejna pristala na tretjem mestu. Foto: Mediaspeed.net

Vaja za predstavo Totalno katastrofalna večerja, ki jo pripravljajo v Gledališču Koper, se je končala res katastrofalno za enega od tekmovalcev v šovu Zvezde plešejo. Igor Štamulak, ki v predstavi igra Roberta Zajca, v enem od prizorov dobi klofuto; tokrat je bila ta tako močna, da ni padel kot običajno le nazaj na zofo, ampak se je zvrnil z nje, priletel na tla na tilnik in si ob tem poškodoval še nogo. Zdravnik mu je povedal, da je dobil močan udarec v šesto vretence, ki pa na srečo ni počilo. Kljub bolečini, ki se, kot nam je zaupal, stopnjuje, pa igralec ne namerava izpustiti nedeljskega šova. 
»Odločil sem se, da bom speljal vse – petkovo premiero v gledališču in nedeljski ples. Show must go on! Vedno sem tako menil,« pravi igralec. »Protibolečinske tablete in terapevt v studiu, ki ga je omogočil Pop TV – mimogrede, za nas tekmovalce skrbijo kot matere –, pa bo nekako šlo. Najbrž bo hudo v ponedeljek,« meni.

Kot pravi, so se ob njegovi poškodbi s skrbjo in željo po pomoči, ko se je nekoliko polomljen udeleževal tedenskih vaj, odzvali tudi njegovi sotekmovalci. Še posebno mu je ob strani stala soplesalka Lejna Karić-Lubarda. »Pomagala sta mi ona in njen mož. Poznava se šele tri tedne, a sem zelo vesel, da je postala del mojega življenja,« pravi Igor.

To nedeljo bo med njegovimi najbolj vnetimi navijači gotovo soigralec Gorazd Žilavec, ki je Igorju zadal usodno klofuto. »Midva sva zelo dobra prijatelja in vse to se je zgodilo, ker sva bila tako zelo v vlogah,« se smeje Štamulak, ki Gorazdu prav nič ne zameri udarca. »Je pa obljubil, da bo glasoval zame,« v smehu doda.

Zvezde plešejo bodo to nedeljo na sporedu že drugič. Poleg Igorja in Lejne se bodo na plesnem parketu pomerili še televizijska voditeljica Nuša Lesar in plesalec Andrej Rebula, arhitektka in učiteljica tolkal Leticia Slapnik in plesalec Matej Krajcer, pevec Dejan Vunjak in plesalka Tadeja Pavlič, igralka Aleksandra Balmazović in plesalec Tomaž Šter, televizijski novinar Janez Usenik in plesalka Maja Geršak, manekenka Iryna Osypenko Nemec in plesalec Nejko Peter Levak, trener borilnih veščin Denis Porčič - Chorchyp in plesalka Martina Plohl, igralka Maja Martina Merljak in plesalec Miha Perat, mister in športni pedagog Miha Dragoš in plesalka Valeriya Musina, glasbenik Jernej Tozon in plesalka Jagoda Batagelj ter igralka Urška Vučak Markež in plesalec Jernej Brenholc. 
Ocenjevali jih bodo štirikratna svetovna prvakinja in lastnica plesne šole Katarina Venturini, modna oblikovalka in kreativna direktorica Nika Ambrožič Urbas, štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik Andrej Škufca ter televizijski voditelj, igralec in komik Lado Bizovičar. V prvi oddaji sta največ točk prejela Maja Martina Merljak in Miha Perat, Igor in Lejna pa sta pristala na tretjem mestu. 

.

Deli s prijatelji