ANIN PLES

FOTO: Oglejte si razkošje, ko pleše slovenska smetana

Objavljeno 28. julij 2014 21.11 | Posodobljeno 28. julij 2014 21.12 | Piše: A. J.
Ključne besede: Anin ples

V Rogaški Slatini se je odvrtel še en tradicionalni Anin ples.

V Kristalni dvorani Grand hotela Rogaška se je v soboto odvrtel eden najprestižnejših plesno-kulturnih dogodkov v Sloveniji, Anin ples, ki ga organizira Rotary Club Ljubljana Emona.

Kljub nevihtnemu vremenu se je na parketu ene najlepših dvoran v Evropi ob spremljavi vrhunskih glasbenikov za dober namen ob zvokih orkestra Akord zavrtelo kar 50 parov!

Pester program so krojili baletni solisti beograjskega Narodnega gledališča, harfistka Urška Rihtaršič, flavtistka Barbara Volčič, sopranistka Dunja Tinauer in tenorist Martin Sušnik. Nekaj prav posebnega je bil polnočni ognjemet pred dvorano, ki ga je napovedal nastop presenečenja Nuše Derenda z njeno pesmijo Energy. Kljub vsemu je bila osrednji dogodek večera podelitev dobrodelnega prispevka, ki je bil tokrat namenjen prostovoljni gasilski dejavnosti v Rogaški Slatini.

Ček za 5000 evrov

Dobrodelni ček v znesku 5000 evrov sta slavnostno predala Franci Bolta, direktor programa Audi znotraj Porscheja Slovenija, kot predstavnik generalnega pokrovitelja prireditve, in Franci Križan v imenu Rotary Cluba Ljubljana Emona – ta je bil to pot poleg pohvale deležen spodbudnih besed številnih gostov, saj je izpolnil svojo družabno-dobrodelno dolžnost in se udeležil dogodka kljub temu, da še vedno okreva po zahtevni operaciji hrbtenice.

Deli s prijatelji