Z ZELENICE

FOTO: Nogometaši osvajajo Slovenke

Objavljeno 16. avgust 2014 15.17 | Posodobljeno 16. avgust 2014 15.18 | Piše: A. J.

Jasna Kuljaj je menda podlegla čarom štiri leta mlajšega Saše Lalovića.

Če gre verjeti govoricam, ima Jasna Kuljaj že drugega nogometaša.

Da gredo lepe ženske in nogomet dobro skupaj, vemo že po ljubezenskih zgodbah iz tujine, a tudi v domačih logih se profesionalni žogobrci čednim dekletom zdijo še kako privlačni!

To je pred kratkim znova potrdila ljubezenska zgodba Jasne Kuljaj: izkazalo se je, da je skrivnostni fant, ki ga je pred kratkim pokazala javnosti – nogometaš! Od svoje 32-letne partnerice štiri leta mlajši Saša Lalović naj bi bil že drugi fuzbaler, ki mu je voditeljica oddala srce: pred leti se je namreč govorilo, da se je lepotica zapletla z razvpitim Sebastjanom Cimirotičem - Cimetom, lomilcem ženskih src, ki ga je nekoč ljubila manekenka Sabina Remar. Voditeljica je takrat razmerje sicer zanikala, kar pa ni utišalo govoric.

Z nogometašem je pred leti nekaj časa hodila lepa soseda Neža Marolt. Pozneje je njeno srce ukradel postavni vodja inštituta za športno diagnostiko in medicino športa Mitja Bračič, s katerim kmalu pričakujeta prvega otroka.

Plesalka in misica Rebecca Kim Lekše, ki ji je uspelo prodreti med igralke mehiških žajfnic, je pred leti ljubila velenjskega branilca Senada Jahiča. Ljubezni je danes konec, svetlolaskino srce pa je trenutno oddano mehiškemu superzvezdniku Juanu Diegu Covarrubiasu.

Srce manekenke in voditeljice Lucije Gubenšek je leta 2011, le nekaj dni pred praznikom zaljubljencev, začelo biti za kodrolasega in dolgolasega reprezentanta Andreja Pečnika, še ena svetlolasa manekenka Katarina Jurkovič pa je hodila kar z več nogometaši, najbolj znan med njimi je bil Milivoje Novakovič.

Deli s prijatelji