ISKRICE?

FOTO: Najbolj vroči par: prepričani so, da je ne boža samo med plesom

Objavljeno 10. april 2017 16.02 | Posodobljeno 10. april 2017 16.04 | Piše: P. Pa.

Plesalka Martina je na vajah učila Denisa, kako jo mora pobožati.

Denis Porčič - Chorchyp je odkritje oddaje Zvezde plešejo. »Če bi mi kdo pred tedni rekel, da bo Denis tako plesal, bi ga poslal na opazovanje,« je dejal voditelj Peter Poles, ki ga je z zadnjim plesom, rumbo, kranjskogorski reper povsem presenetil. Povsem brez besed je bil tudi Lado Bizovičar.

A menda je morala Martina Plohl kar dobro vzeti v roke robustnega in mišičastega rokoborca. Že na vajah ga je učila, kako jo mora božati. Vsi, ki so spremljali včerajšnjo oddajo pa so lahko opazili, da je med njima res prava kemija. Mnogi komentatorji na spletnih omrežjih so celo prepričani, da je med njima celo nekaj več. 

»Mmmmm, se čuti energija ... Plus dvomim, da jo Denis tako na grobo (skozi) boža. Spet sta čisto huda! Denis in Martina FTW,« je zapisala ena od komentatork na twitterju.

Katja pa je dodala: »A tale 'Friends komad' je z namenom? Ker jaz še vedno mislim, da se skupaj sproščata še kje drugje, ne samo na parketu.«

Kakor koli že, povsem vseeno je, ali je med Martino in Denisom preskočila iskrica ali ne. Dejstvo je, da se oba med plesom neskončno zabavata, ujameta pa se očitno tudi zasebno, saj na facebooku pogosto objavljata skupne posnetke in fotografije.

Deli s prijatelji