VIKTORJI

FOTO: Nagrajence zasenčili dolge noge in dekolteji

Objavljeno 23. april 2017 10.22 | Posodobljeno 23. april 2017 10.24 | Piše: Mo. S.

Nagrade za medijske dosežke so se vrnile.

Gianni Rijavec in njegova Patricija.

Po enoletnem premoru so v portoroškem hotelu Bernardin podelili kipce za medijske dosežke v lanskem letu – viktorje. Za zabavo je poskrbel Vid Valič, med nagrajenci pa so bili tako stari znanci kot povsem novi obrazi.

In če nekaterih nagrajencev na prireditvi sploh ni bilo, so se tam pokazale znane in manj znane dame. Razkrile so svoje dolge noge, nekatere tudi bujne dekolteje, in pozirale na rdeči preprogi. V zgornji galeriji si jih lahko ogledate.

In še nagrajenci

Viktorja za življenjsko delo za leto 2016 je prejel Lado Ambrožič, ki je eden najbolj pronicljivih novinarjev stare šole, znan po svoji doslednosti, novinar z ugledno in s spoštovanja vredno karierno potjo in z vrhunskimi novinarskimi dosežki, so navedli v obrazložitvi nagrade.

Na prireditvi so podelili tudi viktorja za posebne dosežke, ki je šel v roke ustvarjalcem projekta Štartaj, Slovenija.

Podelili so še osem strokovnih viktorjev, ki jih izglasujejo medijski strokovnjaki, člani Akademije Viktor, in štiri viktorje popularnosti, ki jih izbere sodelujoča javnost.

V sklopu strokovnih viktorjev je viktorja za informativno TV-oddajo prejela oddaja Odmevi, viktorja za voditelja informativne TV-oddaje pa Manica Janežič Ambrožič. Viktorja za zabavno TV-oddajo je dobila oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, viktor za voditelja zabavne TV-oddaje pa je šel v roke Ladu Bizovičarju. V kategoriji igrane TV-oddaje ali TV-filma je nagrado prejela Ena žlahtna štorija, viktorja za otroško ali mladinsko TV-oddajo pa oddaja Infodrom. Viktorja za dokumentarni film je prejel dokumentarec Charlatan Maqnifigue, viktorja za obetavno medijsko osebnost pa Nik Škrlec.

V sklopu viktorjev popularnosti je viktorja za glasbeno osebnost oziroma skupino prejela skupina Modrijani. Viktorja za televizijsko osebnost so podelili Petru Polesu, viktorja za radijsko osebnost Denisu Avdiću, viktorja v kategoriji radijskih postaj pa Radiu 1.

 

Deli s prijatelji