MORAVSKE TOPLICE

FOTO: Miss bikini Slovenije 2012 je postala Tanja Savanovič

Objavljeno 15. avgust 2012 18.40 | Posodobljeno 15. avgust 2012 22.21 | Piše: D. P.

Ducat brhkih deklet se je podalo v boj za lento.

MORAVSKE TOPLICE – Tanja Savanovič iz Ljubljane je postala nova miss bikini Slovenije, lenta za miss Slovenskih novic pa je romala v roke Ines Agić. »Vesela in ponosna sem, da mi je uspelo,« je povedala nova misica, sicer študentka prava iz prestolnice.

Ducat lepotic se je predstavilo v štirih mimohodih, zbrane je zabaval Činč, za glasbo pa je poskrbel tudi domači orkester. Činč svoje favoritinje ni imel ali pa je ni želel razkriti, saj sta bila z njim na tekmovanju tudi njegova žena in sin.

Zbrane sta uvodoma pozdravila lastnica licence za Miss Bikini Suzana Zekovič ter direktor Term 3000. Kandidatke za miss bikini 2012 so po treh izhodih pokazale tudi svoje plesne sposobnosti, ki so navdušile vse zbrane. Medijski pokrovitelj tekmovanja so bile Slovenske novice.


V finale so se uvrstile Elza H., Andreja V., Tina H., Jasna M., Ines A., Katja M., Nataša B., Sandra I., Marajka T., Urška B., Manja D. in Tanja S.

Gledalci so z zanimanjem spremljali izbor, največji aplavz med vsemi pa je požela Katja Marković iz Ljubljane (postala je tudi miss fotogeničnosti), ki si je pred dvema dnevoma zlomila palec na nogi. A lepa Katja kljub poškodbi ni obupala in je vseeno pohvalno opravila vse štiri izhode.

Vseh zbranih pa se je usmililo tudi vreme. Po pravi julijski pripeki so se nad termami zbrali oblaki, ki so pred vrhuncem le malo ohladili ozračje.

»Za nami je velik projekt. Hvala vsem, ki so nam pomagali. V glavi pa imam že nov projekt,« nam je zaupala alfa in omega izbora Miss bikini 2012 Suzana Zehovič.

Kaj ima v mislih, kaj so počele misice v zakulisju in še kopica podrobnosti iz Moravskih Toplic pa v petkovi tiskani izdaji Slovenskih novic.

Deli s prijatelji