ODDAJE

FOTO: Med slavnimi slovenskimi kuharji tudi Gojc

Objavljeno 12. november 2015 20.58 | Posodobljeno 12. november 2015 12.25 | Piše: A. K.

Igralec se je prvič znašel v vlogi kuharja.

Gojmir Lešnjak Gojc.

Gledalci se očitno ne naveličajo kuharskih oddaj, ki so zadnje čase preplavile slovenske televizije. Poleg resničnostnih šovov, v katerih se tekmovalci merijo za denarno nagrado, lahko spremljamo tudi oddaje, v katerih kuhalnico vihtijo znani Slovenci. Za štedilnikom se je, denimo, znašla tudi radijska voditeljica Polona Požgan, v svoji oddaji Polona ga žge pa med drugim gledalcem razkriva, kako je biti mati in žena.

Tereza v Aucklandu, nova oddaja zakoncev Novak

Tereza Poljanič, hči Barbre Drnač, v Aucklandu snema svojo kuharsko oddajo Zdravo, Tereza!, v kateri razkriva predvsem zdrave recepte, oddaja pa je tudi potovanje skozi Novo Zelandijo in njeno kulinarično kulturo.

Zakonca Valentina in Luka Novak sta pred leti navduševala v kuharski oddaji Ljubezen skozi želodec, zdaj pa vsako soboto v sklopu informativne oddaje Planet Danes vrtita kuhalnici in recepte predstavljata na preprost način.

Tudi Gojc med kuharji

Med znanimi Slovenci, ki so se v vlogi kuharja znašli pred kamerami, je tudi igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Svojo kuharsko oddajo Čarokuhinja pri atu je dobil na TV Slovenija, v njej pa bo tradicionalne slovenske in evropske jedi predstavil na nekoliko satiričen način.

Igralec (56) nam je v pogovoru o novem projektu povedal, da omenjena kuharska serija zanj predstavlja velik izziv, saj še nikoli ni kuhal za širše občinstvo, a kljub temu se njegovo življenje že od malih nog prepleta s kuharijo. 

Kaj vse nam je povedal o svoji novi vlogi, lahko preberete v tiskani izdaji nedeljskih Novic. 

 

Deli s prijatelji