VSESTRANSKA

FOTO: Ljubka razuzdanka: To je nova zvezda slovenske scene

Objavljeno 03. december 2017 18.19 | Posodobljeno 03. december 2017 18.20 | Piše: M. T.

Vsi obrazi Lare Komar, ki dokazuje, da se lahko spopade z vsako vlogo. Pred kamerami je prisrčna in čustvena fotografinja Irena, na odrskih deskah pa provokativna in razgaljena Vittoria v aktualni kontroverzni komediji Kavarna.

Božični prazniki bodo v krogu razširjene družine še lepši. FOTO: Pro Plus, Ilrosseti.it

Prava kameleonka je tale temnolasa lepotica, ki obožuje nenavadne in zahtevne gledališke vloge. Trenutno je glavna ženska protagonistka v predstavi iz leta 1750 z izvirnim naslovom La bottega del caffè oziroma Das Kaffeehaus ali Kavarna. Komedija v treh dejanjih je velik zalogaj, saj od Lare Komar zahteva, da se na odru pojavi pomanjkljivo oblečena. Vendar to je sestavni del njenega poklica in če smo jo v Reki ljubezni vajeni bolj romantično, zasanjano in ljubko, je pod taktirko režiserke Veronice Cruciani v Slovenskem stalnem gledališču v Trstu prava fatalka. Ob pogledu na njene čare in obvladovanje vloge zapostavljene ter prevarane žene mogočnega trgovca navdušuje tako gledalce kot kritike, ki o naši igralki pišejo v presežnikih. In prav ta dvojna podoba je tisto, kar jo dela še bolj zaželeno in občudovano, saj je ena redkih, ki se tako suvereno znajde v kičastem pletenem božičnem puloverju na eni in samostoječih nogavicah in vrtoglavih petah na drugi strani. »Obožujem zahtevne značaje, še posebej če me privedejo do mojih skrajnosti in me prisilijo v nekonvencionalne situacije,« razkrije pravi čar njenega poklica in priznava, kako srečna je s svojo novo družino. »Z Reko ljubezni nisem dobila le novih kolegov in odmevnega projekta, ampak čisto pravo razširjeno familijo, ob kateri se počutim toplo sprejeto,« še privije in nam v veselem pričakovanju novih epizod zaželi čaroben veseli december.

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji