BILO JE NEKOČ

FOTO: Lepa igralka Iva Krajnc skozi fotoobjektiv, take je še niste videli

Objavljeno 01. december 2017 18.20 | Posodobljeno 01. december 2017 20.30 | Piše: A. J.

Že v v otroških letih je sanjala, da bo igralka in pevka.

Od leta 2013 je ponosna mamica male Sofie. Foto: osebni arhiv

Rojena 10. novembra 1978 v Ljubljani Marini, učiteljici slovenščine (takrat še študentki), in Darku Krajncu, inženirju kemijske tehnologije. Že v v otroških letih je sanjala, da bo igralka in pevka, a si je v srednji šoli premislila: nameravala je postati zdravnica, psihiatrinja. Vseeno je po končani gimnaziji odšla na sprejemne izpite na igralsko akademijo in jih uspešno opravila. Takoj po fakulteti se je zaposlila v Mestnem gledališču ljubljanskem, kjer dela še danes.

Prvo stanovsko nagrado ji je prinesla že prva vloga leta 2001, sledile pa so še mnoge, tudi nagrada za vzhajajočo zvezdo na 56. Berlinskem filmskem festivalu. Srečo v ljubezni je našla s kreativnim direktorjem Pristopa Aljošo Bagolo. Avgusta 2013 se je paru rodila hčerka Sofia, ki je po mamici podedovala ljubezen do plesa. Poročila sta se julija 2016 na Krasu. 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

 

Deli s prijatelji