SEKSI

FOTO: Kamera ujela Chorchypa, le kam je gledal?

Objavljeno 18. april 2017 15.12 | Posodobljeno 18. april 2017 15.14 | Piše: P. Pa.

Delovalo je, da se je v tako razgaljeni opravi na trenutke počutila neprijetno.

Zadnji plesni nastop Nuše Lesar v šovu Zvezde plešejo je Andreja Škufco in Lada Bizovičarja pustil brez besed. A krivi niso bili le plesni koraki, temveč kratka obleka z resicami, ki je padla v oči tudi glavnemu žirantu, Škufci. Takoj ko je začel ocenjevati, je namreč pohvalil obleko in s tem komentarjem pri Bizovičarju sprožil salve smeha. »Ne morem verjeti, da si opazil obleko,« je dejal. Nušino kratko krilo pa je očitno padlo v oči tudi robustnemu Denisu Porčiču. Všeč so mu bile predvsem resice, ki so se ob poplesavanju salse navihano dvigovale in še bolj razkrivale Nušine dolge noge. Čeprav se je na trenutke zdelo, da je postavni voditeljici kar nekoliko neprijetno v tako razkriti opravi, razlogov za to res nima. Njeno izklesano telo bi gotovo bilo v ponos tudi kakšni profesionalni plesalki.

Medtem ko sta Andrej in Lado navdušeno govorila o njeni obleki, je Katarina hvalila Nušina stopala, zaradi česar je Lado vse bolj prepričan, da so stopala njen fetiš, zlasti Nušina.

Očitno pa je kratko krilo opazil tudi Denis Porčič - Chorchyp, ki je med ocenjevanjem kar nekajkrat pogledal navzdol proti robu Nušine obleke.

image

image

 

 

Deli s prijatelji