HUDOMUŠNO

FOTO: To je skrivnost Urškinega naskoka na soplesalca

Objavljeno 27. marec 2017 11.43 | Posodobljeno 27. marec 2017 11.43 | Piše: Mo. S.

Če ste se bali, da bo revež polomljen, ste se zmotili ...

Takole se je začelo ...

Zadnji nastop nedeljskega šova Zvezde plešejo sta pripravila igralka Urška Vučak Markež in njen soplesalec Jernej, ki sta sodnikom in občinstvu na hudomušen način predstavila, kako je, ko si že 30 let poročen. Seveda sta morala v zgodbo vplesti še zahtevni slovfoks.

Ko je igralka izvedela, kaj jo čaka, se je skoraj zjokala, a potem sta se z Jernejem le uskladila. »Imava kar odprt odnos,« je priznala Urška, ki ne skriva, da se s someščanom odlično razume. »Rada bi, da bi bilo vsaj nekaj korakov takšnih, kot morajo biti pri slovfoksu. In da bodo rekli, da je bilo dobro,« je dejala, potem pa sta za nastop prejela bučen aplavz. Pripravila sta namreč pravo zakonsko dramo s srečnim koncem.

Čakajo resnejšo vlogo in kakšen dvig

Andrej Škufca tokrat ni bil tako skromen, kot smo ga vajeni. Pohvalil jo je, da ima lepo držo in lep premik. S soplesalcem sta skladna in dovolj skupaj, vendar pa od nje počasi pričakuje tudi napredek. »Imaš dokaj dodelan gib v paru, zdaj pa moraš to nadgraditi, tvoja drža mora segati bolj ven. Kako to narediti, ti bo povedal on – če mu boš seveda dovolila,« je dejal v šali. Urška mu je v svoji zabavni štajerščini odvrnila, da je zahtevno skočiti iz vloge v vlogo, Nika pa ji je povedala, da je s svojo komično držo »poskušala prikriti pomanjkanje smisla za imenitnost. Ne karikiraj gibov, začuti jih,« ji je svetovala. Ko ji je Nika dejala, da je ta ples lekcija iz elegance, je Urška hudomušno pripomnila, da to seveda ve, s tem pa spet sprožila smeh. Simpatična Ptujčanka je namreč precej odkrita, glasno se smeji in rada zabava ljudi okoli sebe.

Svetovali pa so ji, naj včasih prevzame kakšno resnejšo vlogo, naj popravi svojo držo. »In ne pozabi na stopala,« je sklenila KatarinaLado pa je bil vesel, da je končno začela plesati in uživati, ko se premika, pa se premika lepo. V prihodnje pričakuje, da jim bosta pripravila »kakšne dvige ali kaj takega«, se mu pa zdi, da je Urška najbolj uživala v koreografiji na kavču.

Prav dogajanja na kavču pa televizijske kamere niso pokazale. Urška za zaključek plesa namreč svojega moža porine na kavč, potem pa nanj skoči še sama. A če se je prek televizije zdelo, da je res skočila nanj, smo se zmotili. Kaj se je v resnici zgodilo, preverite v zgornji galeriji.

Deli s prijatelji